Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Sciagnelem Clienta z strony Ksro oficjalnej ... I kiedy wlaczam wyskakuje mi komunikat strony ksro i na koncu Huh???.. nie wiem o co chodzi oO

2. 2 problem jest taki ze jak sie rejestruje to wpisuje kssn i kiedy wpisze wyskakuje komunikat z chinskimi znaczkami i jak klikam to mnie cofa na strone glowna... o co biega ? U gory wpisuje imie koreanczyka a na dole kssn np 333333-33333

Opublikowano

kssn to nie sa liczby 33333-3333 ... pozatym teraz znaleźć jakiś działający kssn, to praktycznie cud.

co do tego clienta, może po prostu chodzi o to, że Ci sie nie może z'updetować do końca.

Opublikowano

kssn to nie sa liczby 33333-3333 ... pozatym teraz znaleźć jakiś działający kssn, to praktycznie cud.

co do tego clienta, może po prostu chodzi o to, że Ci sie nie może z'updetować do końca.

pisalem ze to kssn Np ^^ A tak to biore z strony ktora zajumuje sie generowaniem :) ale widocznie nie dzialaja ;/ a moglby ktos dac kssn ?

Opublikowano

kssn poprostu zużyty :). Musisz próbować aż do skutku. Z tym błędem to może inspa na ksro była :).

16.04.2010r - 666 postów :-).