Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer parkour, co Wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was pytanie, ponieważ mam już kilka map i nie wiem czy opłaca się dalej je robić. Więc chce stworzyć serwer parkour. Może pomyślicie że kolejny i nie potrzebny. Jednak chciałbym aby ten serwer miał kilka trybów:

standardowy parkour jednak chciałbym poszukać jakiegoś programisty i poprosić go o napisanie autorskiego pluginu na właśnie taki parkour z scoreboard i rankingiem pod TAB oraz z sklepem z itemkami ułatwiającymi grę dla Graczy i specjalne dla Vip

Parkour JumpBoost- na każdej mapie gracz dostawałaby JumpBoost na stałe i musiałby skakać nad przepaścią

SpeedRun- gracze dostają speeda i muszą omijać, przeskakiwać przeszkody itd.

ParkourBattle- Gracze mierzą się w pojedynku parkourowym 1vs1 lepszy gracz wygrywa jakieś monety za które bd mógł kupić itemki do parkouru standardowego

Co wy na to? Może mam coś zmienić?

Jeśli chcielibyście pomóc w budowie/pisaniu pluginów zapraszam PW

Opublikowano

Nie, nie i jeszcze raz nie.

Robisz jakieś gówniane projekty które nie startują, szukasz programisty od wakacji i nie znalazłeś, bo chcesz dać range niż zapłacić.

"AntSerw" co z tym było? te coś miało wystartować w halloween, a wystartowało? Nie.

Nie dorównałbyś tym MC4U, CubeGame czy innymi parkourami.

Taka osoba trafia się raz na milion.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngChyba ta co do AntSerw to w końcu użytkownicy doradzili mi że mam nie robić go bo się nie przyjmnie, a co do szukania programisty to owszem masz racje, ale ale teraz oferuje % z IS nie samą rangę, a uwierz mi że nie wszyscy są tak pazerni na pieniądze i umią docenić pomysł oraz wykonać to za free

Opublikowano

Projekt ciekawy. Ale żaden programista ci nie napisze za darmo plg.

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...