Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. Serwera Hamachi

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja Cie nie krytykuje,tylko próbuje Ci uświadomić że to co robisz niema sensu,bo na ten serwer nie wyjdzie więcej niż 10 osób,a jak wejdą to pograją 2-3 min i koniec,pozatym,tam nie dodasz sp,wróżek i wszystkiego innego.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

To nie są sp pajacu xD Tylko denna zmiana wyglądu na sp...co to za gra gdzie każdy ma GM,włóż troszkę rozumu w to co robisz...i to co piszesz.

Opublikowano

@Qualiity działają one jak sp tylko wystarczy dać komuś skille. Przez te sp da się usiąść ? Da. Można bić tym wyglądem można.. Ja tu tylko prosze o skrzydła arcy demona i te nowe lodowate.

Opublikowano

@Qualiity działają one jak sp tylko wystarczy dać komuś skille. Przez te sp da się usiąść ? Da. Można bić tym wyglądem można.. Ja tu tylko prosze o skrzydła arcy demona i te nowe lodowate.

Dobrze..twierdź jak chcesz,rób jak uważasz,ale i tak z tego gówno wyjdzie,żegnam.

Opublikowano

@Qualiity może masz racje ? Skoro nadchodzą serwery typu Infnity , Solace czy rozwijający się od kilku miesięcy XenosTale pisane w C++ . A co ja biedny poczynie nudny WaaT ? No nwm poczekam na krytyke innych

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHyder Jakoś tu żadnej dyskusji na temat WAATA nie widzę. I po co mi tłumaczysz o tym, że wie o wyglądzie? Napisałem to specjalnie w cytacie, bo zaprzecza on samemu sobie. Najpierw pisze, że każdy będzie miał GM, a później zmienia zdanie, lol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...