Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którędy do T29?

piasek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy w T29 lepiej iść przez T1heavy i M6 czy przez M4 i M4A3E2?

Proszę o szybką odpowiedź gdyż mam już expa żeby iść dalej na M3 Lee a nie chce czekać na długi wybór i wogule. 

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy w T29 lepiej iść przez T1heavy i M6 czy przez M4 i M4A3E2?

Proszę o szybką odpowiedź gdyż mam już expa żeby iść dalej na M3 Lee a nie chce czekać na długi wybór i wogule. 

T1 Heavy jest bardzo przyjemny, M6 to taki T1 Heavy na sterydach. 

Opublikowano

to zależy czym ci się lepiej gra heavy czy medium ale jak idziesz w ciężką linie to myślę że już się powoli przyzwyczjaj i idź linią t1heavy która jest bardzo moim zdaniem przyjemna

Opublikowano

ja robiłem przez T1 i M6 bardzo fajne czołgi i dobrze mi się nimi grało, więc polecam 

Opublikowano

Polecam ci iść w shermany, świetne czołgi. Na początku miałem iść przez T1 Heavy ale szybko mi się odechciało. Jednak shermany są lepsze.

Opublikowano

JEDYNA SLUSZNA OPINIA DOBREGO GRACZA :P

(ta skromnosc)

Osobiscie szedlem przez m4, przez co po czesci zaluje. Gralo mi sie ta droga przyjemnie, ale.... ale kupiac juz t29 meczylem sie niemilosiernie, tzn. podstawowe dzialo totalna klapa, wolny jak zolw itd. Idac przez M6 odblokujesz sobie drugie dzialo z t29, ktorym mozna juz dobrze klepac. Teraz po wymaksowaniu wszystkiego czolg jest rewelacyjny i zostawiam go sobie na dluuuugo. Wedlug mnie najlepsza 'siodemka'.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...