Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grałbyś/Grała byś na SkyBlock'u?

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prowadziłem serwer EasyHC, ale powiedziałem że dość marnowania pieniędzy na przedłużanie serwera na marne.

Za dużo jest tego EasyHC.

@kukubaczek powiedział że nie.Chciałbym poznać waszą opinię.Napiszcie czy byście chcieli, a jeśli tak to co dokładnie mogło na nim by się znajdować? Nie chcę serwera typu PVP czy coś, teraz wśród innej konkurencji taki serwer EasyHC, SV+Gildie nie wypali.

SkyBlock wypali, jak myślicie?

Opublikowano

@DoriiSuperPies Chyba sobie śnisz, tyle skyblocka? Co drugi post w  Publikacjach serwerów to EasyHC, EasySV+Gildie! Mam już tego po same uszy dosyć.Nigdy już nie zrobię serwera o tej tematyce (easyhc, easysv+gildie), czekam na dalsze propozycje dot. skyblocka

Opublikowano

@vix0n Powiem jedno, skyblocki lubię jednak wydaje mi sie ze jest go troche. Oczywyscie nie jest zly ale nwm czy wypali. Zalezy od atrakcji a na pewno ich bedzie.

Podoba mi sie sv + gildie i działki, bądź creative albo freebuild albo reallife.

bannergif.gif

Opublikowano

W takim razie, najpóźniej 15 marca zobaczycie serwer o tematyce ChestPVP

Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęśliwego nowego roku 2015

Opublikowano

Prowadziłem serwer EasyHC, ale powiedziałem że dość marnowania pieniędzy na przedłużanie serwera na marne.

Za dużo jest tego EasyHC.

@kukubaczek powiedział że nie.Chciałbym poznać waszą opinię.Napiszcie czy byście chcieli, a jeśli tak to co dokładnie mogło na nim by się znajdować? Nie chcę serwera typu PVP czy coś, teraz wśród innej konkurencji taki serwer EasyHC, SV+Gildie nie wypali.

SkyBlock wypali, jak myślicie?

Zagrałbym, EasyHC oraz SV+Gildie to serwery których jest w polsce najwięcej i bez sensu takie robić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...