Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban... Dla SeleXa? A powody...

cysiuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Wiem że zaraz pojawi się tutaj mnóstwo Hejtów.. Ale cóż mnie to nie interesuje więc walcie śmiało, spłynie to ze mnie.

Piszę temat jako użytkownik w dziale do tego odpowiednim i nie łamie regulaminu.

Sprawa wygląda tak:

Kumpel również "użytkownik" tego forum dostał perma za to jak to napisał Lord Makin prowadzi on konkurencyjne forum. Ale stop. Ok prowadzi i co z tego? Nie rozumiem, jest tutaj również mnóstwo poradników do IP:Board i innych. Są tu ludzie którzy też prowadzą fora, również konkurencyjne i jakoś banów nie mają, a czemu? Przecież maja forum na IPB. 

Więc to nie jest powód do banowania tej osoby. Ale jeżeli tak sprawy wyglądają niech bany dostana wszyscy którzy prowadzą fora internetowe o podobnej tematyce. 25 % użytkowników zniknęło by wam z forum. I nie rozumiem, następnej rzeczy, ja również prowadze forum i też zostanę zablokowany? Bo mam swoje forum? Nikt zarejestrowany tutaj nie może mieć forum? Przecież nie robił szkód. Sprawdźcie sobie po Ip czy to on udostępniał jakieś głupoty... 

Dziwne macie myślenie.

Następna rzecz jest taka że kazałeś mu zamknąć forum, a z jakiej racji? Jesteś władcą internetów? Że od tak możesz komuś napisać że ma zamknąć forum? Inaczej nie dostanie UB? A teraz wysłaliscie swoją armie żeby atakowali DDosem.. Nooo proszę was. Ale uważajcie karma do was wróci.

Opublikowano

Do tego myślę, że to forum nie zagraża mpc, no chyba, że Makin boi się właśnie o to.

Rozumiem, że reklamy itp, to tak, lecz @Lord Makin weź pod uwagę, że to nie z naszej strony wychodzą reklamy, to jakiś użytkownik, czarna owca, który kopie pod nami dołki, ogłaszając jakieś fałszywe givewaye.

Opublikowano

Nie wiem czemu się tak od niego przyjebali, zwłaszcza te Makiny i reszta, ma se forum niech se ma, co wam to przeszkadza? Hajs się z reklam nie będzie zgadzał? Fakt faktem reklamuje to forum u was ale wy nie jesteście rezeusami i nie możecie mu kazać zamknąć swojego forum, pzdr.

Opublikowano

Nie no k***a to są już jakieś jaja. Jeżeli to prawda to Makin sorry ale pierdolnij się w łeb bo to że każesz mu to zamknąć to szkoda słów. Tutaj konta mają też pewno inni adminstratorzy forum itp. A jak już prawda z tym DDosem to zachowałes sie jak gówniarz. Wiadomo mpc to gigant (może i największy w Polsce) ale to nie powód robienia takich rzeczy. Niestety to jest mpc forum i jego w h*j niedopracowany regulamin. Forum jest o cheatach itp. ale nie wspieramy cheatowania piractwa itp. Tyle z mojej strony. Administracja powinna to wszystko tu wyjaśnić.

Arcymistrz
Opublikowano

Jak Selex chce, to może się odwoływać na PW do osoby, która nadała bana. 

Prowadzenie konkurencyjnego forum i dodatkowe czyny wystarczyły, żeby go zbanować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...