Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego l#>bol ?? Bo jestem j***** cebulą i gram na darmowym czicie, porówna sobie w l# Evade, marksman=easy win

bol, darmowe evade to jest jedno wielkie g****o które przeszkadza a nie pomaga. Pozdrawiam tylko l#, a Spudgy leci tylko na kase. Skrypty w bolu jakoś mnie nie cieszą, wielkie propsy akurat w bolu za skrypt do katariny sinister blade, jedyny z*******y skrypt, skrypty działają podobnie bo wszyscy "skrypterzy" bola przeszli na l#.

Przeszły tylko k***y, które nie wiedzą co to lojalność. Wiecie czemu spudgy pluje wam na ryj? Bo cheatowanie nie jest dla biedaków.
Opublikowano

Przeszły tylko k***y, które nie wiedzą co to lojalność. Wiecie czemu spudgy pluje wam na ryj? Bo cheatowanie nie jest dla biedaków.

Cheatowanie nie jest dla biedakow xDDD

Mocne słowa jak na 15 latka. Skad sie takie cymbały biora? Nie rozumiem tego :D

Opublikowano

Oho, hołota wróciła z pola.

Przed chwilą wróciłem z praktyk i już drugi raz w tym miesiącu dostałem wypłatę, jak tam w biedackim liceum, maturka zdana? XDDD

Opublikowano

Oho, hołota wróciła z pola.

Przed chwilą wróciłem z praktyk i już drugi raz w tym miesiącu dostałem wypłatę, jak tam w biedackim liceum, maturka zdana? XDDD

Wow. Wypłata z praktyk. Szacuneczek ziomek. Ile dostałeś? Pewnie jakiś majatek, bo zakladam ze płaca Ci 8/h :D

Pozdrawiam serdecznie z Anglii gdzie za siedzenie na d***e w domu dostaje wieksza tygodniówke niz twoj stary zarobi przez miesiac xD

Aa i bym zapomniał - skończyłem liceum :D

Aż ci polubie, bo ciesze sie Twoim szczesciem cepie! Miłego dnia!

# siedz w polszy i zarabiaj 1.5/per month polecam XAXAXAXAXA.

Opublikowano

Wow. Wypłata z praktyk. Szacuneczek ziomek. Ile dostałeś? Pewnie jakiś majatek, bo zakladam ze płaca Ci 8/h :D

Pozdrawiam serdecznie z Anglii gdzie za siedzenie na d***e w domu dostaje wieksza tygodniówke niz twoj stary zarobi przez miesiac xD

Aa i bym zapomniał - skończyłem liceum :D

Aż ci polubie, bo ciesze sie Twoim szczesciem cepie! Miłego dnia!

# siedz w polszy i zarabiaj 1.5/per month polecam XAXAXAXAXA.

800€ / 2w za siedzenie i raz na jakiś czas zresetuje komuś kartę sieciową na dedyku, bo mi się nudzi

ojciec nakurwia 3k euro na słowacji przy budowie elektrowni atomowej, beka z noname :D

twój stary - właśnie pokazałeś jakim jesteś zerem, elocha wacku

Opublikowano

800€ / 2w za siedzenie i raz na jakiś czas zresetuje komuś kartę sieciową na dedyku, bo mi się nudzi

ojciec nakurwia 3k euro na słowacji przy budowie elektrowni atomowej, beka z noname :D

No sory, ale każdy może coś takiego wymyślić ;)
Opublikowano

Jeśli masz zamiar wylewać swoje żale na temat bola to wyjdź. L#>BoL już wole wpłacić donejta dla Jodusa, który nie leci na kase jak Spudgy tylko robi wszystko żeby zapobiegać banowaniu niż na VIP BoL'a + paid skrypty. Kto pisał, że L# ddosuje BoL'a? Wyobraź sobie, że są osoby które mogą próbować wywołać taką wojenkę i niekoniecznie muszą być to goście z Joduski. Myślisz, że L# nie ddosują?

Miszczu powiedz ile osob bylo zbanowanych po update Bola? pierdolisz takie farmazony, ze glowa mała.

Jodus nie leci na kase? to dlaczego czekał z upd 3 tygodnie a efekt słabszy niz na bolu?

dlaczego l#>bol ?? Bo jestem j***** cebulą i gram na darmowym czicie, porówna sobie w l# Evade, marksman=easy win

bol, darmowe evade to jest jedno wielkie gówno które przeszkadza a nie pomaga. Pozdrawiam tylko l#, a Spudgy leci tylko na kase. Skrypty w bolu jakoś mnie nie cieszą, wielkie propsy akurat w bolu za skrypt do katariny sinister blade, jedyny z*******y skrypt, skrypty działają podobnie bo wszyscy "skrypterzy" bola przeszli na l#.

tobie nawet brain.lua nie da rady pomoc wiec sie nie wypowiadaj

po co disujesz owego kolege? wie,potrafi, ogarnia wiele wiecej od ciebie 

@ Off to forum zeszło na psy, każdy pajac wypisuje tutaj wyssane z pitola taty historyjki ;/ RIP

Opublikowano

srednio bym sie spodziewal ze bedziesz pisal ile "zarabiasz" ty albo twoj ojciec. btw idac twoim tokiem rozumowania w liceum nie masz pracy co jest prawda ale za to musisz miec hajs skoro nie zarabiasz wiec chyba nie az tak bardzo biedacko.

@polskibk

to forum zeszlo na psy 2 lata temu w tedy trzeba bylo to jeszcze ratowac teraz to juz nie ma co, skad wiesz ze on mniej potrafi od marcolyego? moze jest coderem w google i jebie ci matke?

@top

bardziej podoba mi sie podejscie jodusa niz spudgy'ego. btw slabe prowo kazdy gra na czym chce i nikt mu nie zabroni.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

srednio bym sie spodziewal ze bedziesz pisal ile "zarabiasz" ty albo twoj ojciec. btw idac twoim tokiem rozumowania w liceum nie masz pracy co jest prawda ale za to musisz miec hajs skoro nie zarabiasz wiec chyba nie az tak bardzo biedacko.

@polskibk

to forum zeszlo na psy 2 lata temu w tedy trzeba bylo to jeszcze ratowac teraz to juz nie ma co, skad wiesz ze on mniej potrafi od marcolyego? moze jest coderem w google i jebie ci matke?

@top

bardziej podoba mi sie podejscie jodusa niz spudgy'ego. btw slabe prowo kazdy gra na czym chce i nikt mu nie zabroni.

najczesciej jak przyjade na swieta do polski i pytam bylych kolegow ktorzy chodzili do liceum to albo sa w poszukiwaniu pracy albo 'pracy nie ma' xD

to zapewne ziomek ushera7 kappa.png

tu nie chodzi o to czy ktos jest bogaty czy biedny bo mi to lata, nie moja sprawa, ale 99% forum podnieca sie L# tylko dlatego, ze jest darmowy

a to pierdolenie C# > Lua to już inna bajka

Opublikowano

najczesciej jak przyjade na swieta do polski i pytam bylych kolegow ktorzy chodzili do liceum to albo sa w poszukiwaniu pracy albo 'pracy nie ma' xD

to zapewne ziomek ushera7 155281419717043817206.png

tu nie chodzi o to czy ktos jest bogaty czy biedny bo mi to lata, nie moja sprawa, ale 99% forum podnieca sie L# tylko dlatego, ze jest darmowy

a to pierdolenie C# > Lua to już inna bajka

Miałem vipa na bolu przez ponad rok, wszystkie skrypty używające Vprediction/ Prediction mi nie działały.

Pisałem do wszystkich adminów i supportów, żaden nie raczył mi pomóc; jedyne odpowiedzi jakie dostawałem to "I dont know" "Resolve it by yourself"

Teraz gram na L#, nie odczuwam różnicy, + zauważyłem że community L# jest bardziej "przytulne" i chętne do pomocy :)

A co do zarobków, to nie wiem czemu sie tak chwalisz że Twój ojciec zarabia 3k euro miesięcznie: gdyby mój ojciec tyle zarabiał to nie wiem czy ja bym nie mieszkał teraz w jakimś 100mq mieszkanku w bloku...

Opublikowano

Dlaczego BoL > L#? Bo L# jest detected.

921171419681661358546.jpg

734751419681663358546.jpg

Oto wasz LeagueSharp znajduje się na liście modułów procesu League of Legends.exe. Podobno obchodzi takie dobre antycheaty, a nie ukrywa się na takiej liście xD

Oczywiście zaraz pojawi się fala hejtów, dlatego proszę bardzo. Pobierzcie sobie VS'a, zróbcie program w C++ - http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms682621%28v=vs.85%29.aspx

an182Ji.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Lepiej byłoby chyba utworzyć temat dlaczego lepiej grać bez skryptów niż używać programów typu l# czy bol.

Wiadomo, że coś płatnego jest raczej lepsze niż coś co jest darmowe. Jeśli jednak nie ma się ochoty wydawać na takie coś pieniądze to zostaje tylko używanie L#.

Opublikowano

Nikt przezcież zadarmo nie bedzie robić to normalne ze bierze kase za swoja robote. Jesli ci za coś płaca masz wieksza motywacje i logiczne ze zrobisz coś lepiej dlatego według mnie BOL jest lepszy

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak lojalność w internecie - powinieneś to wiedzieć już dawno jak byłeś moderatorem na tym forum. + Czytałeś bank of london na githubie? ciekawe informacje tam są(nie, nie mówię o liście graczach)

l# > bol pod względem wyglądu programu, supportu i skryptów niektórych.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...