Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego forum, strona oraz klient BOLa nie działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płaczecie i tyle.

"We are facing some heavy attacks - we are moving servers and might be down for a while. The downtime will be compensated with free VIP.

Please be patient ..."

Mam wam to ku*** przeliterować?

Są ataki ddosów  , ruszamy serwery ( włączamy ) i bol może być wyłączony przez chwilę. Zablokowany czas czyli to gdy nie możecie grać na bolu zostanie zrekompensowane darmowym VIP'em. TAK KUR** DOSTANIECIE VIPA TYLKO NIE SRAJCIE !

Nie przetłumaczyłem tego niczym hardcor z UK ale rozumiem o co chodzi :)

tez to zauwazylem, lecz po napisaniu niestety postu, nie spinaj :_

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Post up przeczytacie to się dowiecie a nie płaczecie tu uuhhuuuuhuhuhuhuhu o nie mój bolek bez niego żyć nie mogę . Zapewne większość posterów tu ma 11 lat , jest tu też ktoś kto wytłumacza sytuację , i zamiast lajknąć jego posta to spinacie się jeszcze bardziej i hejtujecie - czyli ja ^^

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

spoko za jakiś czas znowu zadziała @ushera7

Dopiero wróciłem z pracy jeszcze nie jestem w temacie. Looknę na forum. Obstawiam na szybko, że DDoS jednak raczej nie spowodowany przez nikogo z L#

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Co za pierdzielony gimbus ddosuje nosz... pewnie jakiś grubas zatruty dichromianem  potasu dostał takiego bólu dupy i zgagi że przegrywa nawet na BoLu i nie może skończyć przegranej serii do brązu V....

Opublikowano

Myślę, że jeśli to L# to nastawie na nich cały sprzęt z NASA i SETI na ddosy! Jak te marne hieny mają tak słaby program że muszą się ddosami reklamować to już lepiej się samemu unicestwić.

Opublikowano

forum 

nie moga forum oddzielnie, bola oddzielnie hostować, lol?

Synergia chłopaku :) Jedno z drugim jest powiązane w tym przypadku. 

Myślę, że jeśli to L# to nastawie na nich cały sprzęt z NASA i SETI na ddosy! Jak te marne hieny mają tak słaby program że muszą się ddosami reklamować to już lepiej się samemu unicestwić.

Kozak, więc po co ta cała koegzystencja ? btw L# ssie...

^ jak masz ten sprzęt to daj bolowi na serwery, niech to ddosują xD.

$, $, $.... teraz bardziej potrzeba czasu i pracy niż kasy. Oni czyli BoL (T) juz maja kasy w zadatku.

Please be patient ... Polski Support soon.

Opublikowano

Brak informacji. Sytuacja stoi w miejscu. 

Tak jak widnieje na stronie : 
We are facing some heavy attacks - we are moving servers and might be down for a while. The downtime will be compensated with free VIP.

Please be patient ...

Pozostaje tylko czekać.

pozdro.

Please be patient ... Polski Support soon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...