Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Emulatora

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To na szybko

Szukam jakiegoś dobrego emulatora
Gdzie:

-Nie ma cheatów(bo nie lubię kurw)

-Na serwerach jest min. 20graczy

-serwer nie jest co chwilę wyłączany

-są FPS

StargateZ/SurvivalMMO(Wiem że to to samo ale wolę napisać) - Odpada

Ps.Nie podawajcie jakiś słabych emulatorów, gdzie gracie tylko wy i jest 5osób pod pretekstem(jak zagrasz to będzie więcej) bo będę to traktował jak spam i nabijanie postów :)

Opublikowano

To na szybko

Szukam jakiegoś dobrego emulatora

Gdzie:

-Nie ma cheatów(bo nie lubię kurw)

-Na serwerach jest min. 20graczy

-serwer nie jest co chwilę wyłączany

-są FPS

StargateZ/SurvivalMMO(Wiem że to to samo ale wolę napisać) - Odpada

Ps.Nie podawajcie jakiś słabych emulatorów, gdzie gracie tylko wy i jest 5osób pod pretekstem(jak zagrasz to będzie więcej) bo będę to traktował jak spam i nabijanie postów :)

Masz w dziale emulatory np z-mmo,doom mmo

­

Opublikowano

Masz w dziale emulatory np z-mmo,doom mmo

Kurcze zawsze jak czytam twoje wypowiedzi to zastanawia mnie w jakich lay's znalazłeś tego KidModa chyba że jest błąd i przypadkiem zostało dodane "MOD"

ale nieważne

Poprosiłem/napisałem że szukam emulatora i wymieniłem 4prośby co do emulatora(Nie są to JAKIEŚ super wywalone reguły), i miałem nadzieję że dostanę(myliłem się) odpowiedź która jest krótka i dobra

nabiłeś sobie bezsensownie post, bo co do tych emulatorów to nikt na nich nie gra na napisałem (-Na serwerach jest min. 20graczy)

Także proszę o podanie jakiegoś emulatora gdzie ktoś gra...

Opublikowano

Takie docinki nie są na miejscu.Nikt nie gra hmh jest więcej osób niż 20 na zmmo.

Po zatym jest prowadzony temat o emulatorach, zmmo spełnia reguły wymienione.

Nabijenie postów hmh nie jest mi potrzebne , także po prostu czytac zawartości dzialu i posiadac jakkolwiek wiedze na temar danego serwera , tak na przyszłość

­

Opublikowano

Takie docinki nie są na miejscu.Nikt nie gra hmh jest więcej osób niż 20 na zmmo.

Po zatym jest prowadzony temat o emulatorach, zmmo spełnia reguły wymienione.

Nabijenie postów hmh nie jest mi potrzebne , także po prostu czytac zawartości dzialu i posiadac jakkolwiek wiedze na temar danego serwera , tak na przyszłość

Enson dobrze mówi... Z-MMO w 100% spełnia wymienione przez Ciebie reguły i gra tam ponad 20 osób. A Doom MMO i InfectZ na razie nie działają z tego co widzę.

Opublikowano

Dobra Bardzo z*******y emulator

pobrało się wszystko fajnie

Ale napisałby mi ktoś jak mam zrobić konto na nim ? :)

Opublikowano

Dobra Bardzo z*******y emulator

pobrało się wszystko fajnie

Ale napisałby mi ktoś jak mam zrobić konto na nim ? :)

Tam masz na rejestracji get key i wpisujesz email dostajesz klucz i wpisujesz resztę danych.Potem wpisujesz email i hasło na grze i logujesz się .

­

Opublikowano

Tam masz na rejestracji get key i wpisujesz email dostajesz klucz i wpisujesz resztę danych.Potem wpisujesz email i hasło na grze i logujesz się .

NO NIE GADAJ ?!

404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Kuurcze ty to jednak dobry mod jesteś <3

Dasz link może do czegoś gdzie się zarejestruje czy coś ?

Opublikowano

NO NIE GADAJ ?!

404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Kuurcze ty to jednak dobry mod jesteś <3

Dasz link może do czegoś gdzie się zarejestruje czy coś ?

Też mam ten sam problem.Nie ma innego sposobu na rejestracje.

­

Opublikowano

Też mam ten sam problem.Nie ma innego sposobu na rejestracje.

To znaczy że NIE MOŻNA się w tym momencie zarejestrować :)

i o taką odpowiedź mi chodziło

Opublikowano

To znaczy że NIE MOŻNA się w tym momencie zarejestrować :)

i o taką odpowiedź mi chodziło

No właśnie źle mówisz mój kolegą się zarejestrował przed chwilą.Sprawdzę na innej przeglądarce.

­

Opublikowano

Chrome, Mozilla, Explorer

Na każdej przeglądarce to samo :)

Sprawdzałem u siebie na 2 rożnych PC na swoim lapku i u kumpla i jest TEN SAM BŁĄD

więc chyba coś kręcisz ;)  z tym kolegą :)

Opublikowano

Chrome, Mozilla, Explorer

Na każdej przeglądarce to samo :)

Sprawdzałem u siebie na 2 rożnych PC na swoim lapku i u kumpla i jest TEN SAM BŁĄD

więc chyba coś kręcisz ;)  z tym kolegą :)

Poproś żeby ci kolega zrobił.

­

Opublikowano

Poproś żeby ci kolega zrobił.

i u kumpla i jest TEN SAM BŁĄD

zresztą tobie też stron nie działa :v

@Edit

Tak jak mówiłem że rejestracja jest wyłączona, a twój "kolega" zrobił cie w chuya :)

i ogólnie nie powinieneś mieć moda ;d

Opublikowano

i u kumpla i jest TEN SAM BŁĄD

zresztą tobie też stron nie działa :v

@Edit

Tak jak mówiłem że rejestracja jest wyłączona, a twój "kolega" zrobił cie w chuya :)

i ogólnie nie powinieneś mieć moda ;d

Rejestracja jest wyłączona hmh ....kolega  pokazywał mi na skype jak to się robi także.Nie mam moda ;)

Możliwe że zrobił przed restartem,ale serwer jest dobry.

­

Opublikowano

Rejestracja jest wyłączona hmh ....kolega  pokazywał mi na skype jak to się robi także.Nie mam moda ;)

Możliwe że zrobił przed restartem,ale serwer jest dobry.

"Kolega  pokazywał mi na skype jak to się robi"

Kurcze gratuluje, ale nie musisz się tym tak odnosić publicznie ;)

"Nie mam moda"

I mam nadzieje że nie będziesz miał nic więcej prócz Kid

A co do rejestracji to nie tylko parę osób nie może się zarejestrować(bo można przeczytać że rejestracja jest wyłączona)

Chyba że taki pech chciał że na 3kompach u mnie +Telefon i u 5 moich znajomych + u ciebie(sam tak pisałeś)  ta strona nie działa, a u twojego kolegi(i chyba tylko u niego to działa)  to fajnie :)

Pewnie będzie tak że u każdego będzie działać a u niego nie :)

Także pozostaje tylko czekać aż wznowią rejestrację :)

Opublikowano

Rejestracja nie dziala tak dla scislosci. 

Dzięki że to ktoś napisał

Ale PRO Kidmod twierdzi że rejestracja działa bo jego kolega który mu pokazywał jak to się robi, mówił mu że się zarejestrował POMIMO tego że nikt nie może :)

Opublikowano

Dzięki że to ktoś napisał

Ale PRO Kidmod twierdzi że rejestracja działa bo jego kolega który mu pokazywał jak to się robi, mówił mu że się zarejestrował POMIMO tego że nikt nie może :)

Powiedziałem że zrobił konto przed restarrtem nwm czego nie rozumiesz ? Czytaj dokładnie tematy ,bo zastanawiasz się nad emulatorem.Na początku wyzywasz że nie spełnia danych wymagań a potem jak się zarejestrować trochę dziwne ? W tym miejscu zakończmy tą dyskusję zbędne komentarze są nie potrzebne.Po za tym nie jestem pro ty nawet taki nie jesteś a to czy będę miał moda to zależy od mojego wkładu w dział.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...