Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dungeon Siege 2 (steam) loading screen lag

kruffka24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem ze stara gierką Dungeon siege 2.

Dziś byla przecena na steam no to mowie czemu nie przypomniec sobie starych czasow.

Kupilem i teraz nw co z tym zrobic.

Pogramłem ze 2 godzinki, wszystko ładnie pięknie nic sie nie dzialo żadnych blędow normalna rozgrywka.

znudzilo mi sie no to zapisalem wylaczylem gre. Po ponownym wlaczeniu komputera po jakims czasie gra postanowila sie zbuntowac i sie nie chce zaladowac. Jak ja wlaczam to jest tylko black screen i kilka kropek ktore sygnalizuja ladowanie sie gry (do zadnego menu itd mnie nie przenosi)

Szukalem sporo po necie po polsku/angielsku glownie rozwiazania byly na win viste zwiazane z konfiguracja sterownikow (nic dokladnie nie bylo wyjasnione niestety ;/)

Mam win XP, "bebechy" kompa wystarczajace (na to wskazuje ze za pierwszym razem gra NORMALNIE ruszyla i dalo sie grać)

Może znajdzie sie ktoś kto byłby tak miły pomóc mi w te swieta z naprawieniem tego :D

Dzieki z góry.

Opublikowano

Jakims dziwnym sposobem gra wykryła bład w save'ie gry, i przez to sie nie chciala właczyc.

Jak usunąłem save z "MyGames" w dokumentach uzytkownika to wszystko ruszyło

Czy nie grzebałem w ustawieniach? jak przestalo dzialac to grzebałem.. w ciul grzebalem ^^

Do zamkniecia

Ps. Teraz mam problem z postal 2, rowniez na steam... wykrywa nieznany bład odrazu po zainstalowaniu :C

Co ten steam ma ze starymi grami, ze nie dzialaja ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...