Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie zrobić konfy?

BloodMomomilk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D

Jak widac znowu ja ... teraz moze w dziwnym temacie , opisze go 

Otóż gram na prywatnym serverze Orbit Reborn , jest to stary Client jeszcze kwadratowy i jest duzo złych walk typu 3vs1 ... sa tacy którzy sporo wytrzymują nawet gdy go bije 4 . Więc chcialbym abyscie mi napisali jakie najlepiej zrobic konfy. Narazie Mam Czołg i speed ale cos nie idzie z tym za dobrze . 

Będe wdzieczny za Odp. :))

2171114618649131505868.png

KLIKNIJ W OBRAZEK, i ZAGRAJ!

Opublikowano

Ja czasami gram z takimi: 1 konfa: full speed, w 4 dronach osłony, w 4 lasery, [na statku mozesz dac dodatkowe 1 lub 2 oslonki] Druga konfa: Tank, a 1/2 irysy z osłonkami, reszta lasery 

Opublikowano

jezeli wiem ze bede bil sie z kilkoma graczami i chce troche wytrzymac to robie konfe full oslonki na statku i w dronach polowa oslon i polowa laserow a druga konfa to szybka a w dronach pol lasery pol oslony zeby uciec albo gonic kogos :D  ogolnie bij ludzi SAB +RSB kiedy skonczy sie oslonka to na x4 + RSB wtedy troche potrzymasz dluzej , kiedy rzucasz stabilke to jednoczesnie smarta wal no i zawsze sie ruszaj i nie stoj w miejscu :)

Opublikowano

jezeli wiem ze bede bil sie z kilkoma graczami i chce troche wytrzymac to robie konfe full oslonki na statku i w dronach polowa oslon i polowa laserow a druga konfa to szybka a w dronach pol lasery pol oslony zeby uciec albo gonic kogos :D  ogolnie bij ludzi SAB +RSB kiedy skonczy sie oslonka to na x4 + RSB wtedy troche potrzymasz dluzej , kiedy rzucasz stabilke to jednoczesnie smarta wal no i zawsze sie ruszaj i nie stoj w miejscu :)

Dzięki :D bo robilem na privach oczywiscie innych nie to ze kwadrwatowych tak: Na czolgu mialem polowe oslon to Stablina + te gowno co ci daje oslonki ta bańka :D Empa puszczam zawsze na speedzie jka mam malo hp to emp niewida bot naprawczy

Temat do zamknięcia 

2171114618649131505868.png

KLIKNIJ W OBRAZEK, i ZAGRAJ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...