Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROJECT - Life In Yanara <<GALERIA>>

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie lecisz, ale teraz będzie coraz ciężej skoro hajs się skończył :D

i exp x2 a czasami z prem staminka x3 voucherem x4 sie skończył :D jest do dupy xD chyba palka zaczne expic bedę profitował porobie jakieś taski coś bo obecnie mam 64 lvl i wolno w c**j leci wczoraj popekowałem zajebałem bota 90 lvl z gildia na tsie sie smiejemy ze pewnie zaraz po nas wpadna doslowie 30 sekund pozniej wpadli po nas 81 ms i 61 ed (ja  byłem 64 ed , ziomek 54 ed ) no i od nich ed spadł na bułe tamten uciekł zawował 120 rp no to od nas przyszedł 110 rp i sie skończyło na tym że tylko ja padłem na bułe od tego msa i rpa a tamci sie bili bili znudziło im sie i poszli se :D

Ssy jak zwykle dziś coś spróboje dać

xmMfHrm.png
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie te zdjątka? :D

Hahha nie ma co dawać bo sie okazało że ziomki wpadli po mnie :( (w realu) i skończyło sie nie w tibi a na baletach z chłopakami więc dopiero wstałem heheh 

913561420545811524969.jpeg

149611420545811524969.jpeg

Pekando które opisywałem u góry

292231420545833524969.jpeg

xmMfHrm.png
Opublikowano

Siema!

Fajny projekt :)

Tak sobie teraz oglądam te ssy i chyba wrócę do tibii po kilkuletniej przerwie będę grał od zera na początku bez pacca, jaką postać polecacie ? chciałbym zagrać z wami, wiecie wspólne hunty pk itd. co wam się przyda ?? Bo widze blokera juz masz to najt chyba odpada, może palek ?

@Edit. Do kiedy jest ten zwiekszony exp ? wbilem na jakims palku na antici ale to nie jest 2x tylko okolo 1,80-1,90 bo za buga dostalem 33 expa a za slime 293.

Może ktos mi powiedzieć o co tu biega i czy z skilami tez tak jest ??

Opublikowano

Siema!

Tak sobie teraz oglądam te ssy i chyba wrócę do tibii po kilkuletniej przerwie będę grał od zera na początku bez pacca, jaką postać polecacie ? chciałbym zagrać z wami, wiecie wspólne hunty pk itd. co wam się przyda ?? Bo widze blokera juz masz to najt chyba odpada, może palek ?

@Edit. Do kiedy jest ten zwiekszony exp ? wbilem na jakims palku na antici ale to nie jest 2x tylko okolo 1,80-1,90 bo za buga dostalem 33 expa a za slime 293.

Teraz do 50lvl są % expa dodatkowo więc dlatego tak masz od 50 będziesz dostawał już exp x1 no chyba ze masz pacc i prem statime :)

Opublikowano

Siema!

blokera właśnie nie mamy :P mamy w gildi 55 knighta ale pierwszy raz gra i go ucze dopiero potem zaś z kolegi mamy same 120+ więc na shared exp dopiero potem z nimi pójde zrób najlepiej jak wracasz do gry eka/palka bo bez pacca magicznych sie nie opłaca i bez kasy i skilla :P

jak coś pisz w grze podam tsa itd

exp x2 był chyba przez 5 dni i przez ten czas cały ten lvl wbiłem jakoś tak albo więcej był ? już go nie ma był on na urodziny tibi.

ale i tak do 50 lvl masz 50% wiecej expa :P

xmMfHrm.png
Opublikowano

Chyba zrobie najta na poczatku bedzie latwiej, ale za to skille to bedzie pieklo bez offline. Mysle ze ten 50 szybko wbije dopiero potem bedzie problem. Juz jutro mysle będzie 20lv.

Opublikowano

tez moge pograc pallkiem   :D jakby co pw :D

Ale glownie gram na aurorce i morcie :D     

Z wami bd gral tylko staminka premium i questy/pk  :D  Lubie sobie poczytac  takie tamaty itp :D

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...