Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Dostępnych Cheatów Do Last Chaos

Sebuthc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdopodobnie nie to jedna wielka kicha gdy wlaczasz speed czy speed atak, o range nie mowie bo nie działa. Po 30 sec minucie wywala po prostu serv nie moze uciagnac lol. tak wiec lipa moze i działa ale nieprzydatne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

elo pobralem trainera 1.9 wpisuje te pasy elitepvpers jako login a haslo to lastchaosbot ustwiam wszystko na PL i cos wyskakuje i nieda sie z botem polonczyc co mam robic???

Opublikowano

juz wszystko wporzadku zalogowalem sie na stronie ub0 czy jakos tak i wlasne pasy wpisalem w trainerze juz wszystko ok tylko wyzuca mnie po 2 minutach z gry ciekawe czy na wersji de bendzie dluzej dzialal

Opublikowano

Na PL wersje nic takiego nie ma -,- jedynie możesz sobie zostawić rycka albo coś żeby ci bił moby ogólnie poczytaj w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/134723-poradnik-wszystko-o-zwierzakach/

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

UP

Na początku naucz się ortografii bo Cię w ogóle nie rozumiem, same błędy ortograficzne... Nie rozumiem jakiego hacka ty chcesz.

Jeżeli Ci chodzi o bota który expi zwierzaka i działa na US to wypróbuj AFK bot, jest w tym spisie, albo zagraj na wersji niemieckiej (DE) i pobierz Ultra bota tez jest w spisie.

1359062624-U334301.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na pl-u. Trailer: gram 2-5 minut, potem połąc zenie z serwerem utracone. Bot: ładuje skile, zwierzak zbiera i tyle, bez namierzania mobków. Co na to mogę zaradzić, czy jest to po prostu wina polskiego serwera?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

UP

sprawdź ten :

http://www.mpcforum.pl/topic/232764-update-30102010-lastchaos-bot-hack/

kolego przykro mi ale bot nie działa;/

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...