Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Znalazłem na forum elitepvpers tego bota do csro

To jest ukryta treść, proszę

Jednak jest on darmowy tylko przez pare godzin. Zna może ktoś sposób żeby używać go dłużej za darmo ? Jakiś crack albo coś, bo czytałem że tbota na isro można scrakować dlatego też moje pytanie czy tego tbota ale pod csro idzie jakoś scrakować czy coś żeby korzystać z niego za free :) ? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polaczki? Zamknij pysk, a nie oceniasz. Jak nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to nie nabijaj sobie postów -.- POLACZKU

Ostrzegam o nie wyzywaniu się ;).Póki co nigdzie nie widziałem cracka, ale myślę że ktoś nad tym pracuje.A po za tym mamy niezawodnego Butterlfy !, i jeszcze CBOT od kilo :P.

Opublikowano

sry za offtop ale muszę to napisać.

Diego_

z twoich postów wynika to, że POLACZKIEM to jesteś właśnie ty.

Na każde pytanie które ktoś zada albo spamujesz, odpowiesz hamsko lub bez sensu i bez myślnie. Daruj sobie to forum jeżeli masz się tak odnosić. Gdybym miał tu jakąś range na tym forum, dawno bym cie z niego wyrzucił.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano
Polaczki? Zamknij pysk, a nie oceniasz. Jak nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to nie nabijaj sobie postów -.- POLACZKU

Po twoim nicku można wywnioskować że na 100% jesteś polaczkiem.

sry za offtop ale muszę to napisać.

Diego_

z twoich postów wynika to, że POLACZKIEM to jesteś właśnie ty.

Na każde pytanie które ktoś zada albo spamujesz, odpowiesz hamsko lub bez sensu i bez myślnie. Daruj sobie to forum jeżeli masz się tak odnosić. Gdybym miał tu jakąś range na tym forum, dawno bym cie z niego wyrzucił.

W tym momencie ty nabiłeś posta, napisałem w tym temacie ponieważ nie chcę polaczków na csro bo i tak juz ich jest duzo.

Bot jest scrakowany...

Na stonie którą podales wszystko jest napisane.

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Powiesz mi gdzie Ty widzisz , że ten bot jest scrackowany ? Zobacz tam posty, każdy pisze : gdzie to kupić itp ... Ten bot jest tylko na okres testowy później nie idzie się zalogować... Jak widzisz tam cracka to napisz gdzie dokładnie ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png