Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile sprzedam taki zestaw?

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Mam małe pytanko. Konkretnie chodzi o wycenę mojego zestawu. Całość jest oczywiście używana. Komputer kupiony został 2 lata temu.

Intel Core i5 3470k

Readon HD 7770 Ghz Edition

Płyta główna msi nie znam modelu

Zasilacz Akyga 500w

8gb ram

odtwarzacz płyt DVD LG

dysk 1TB Hitachi

Mam nadzieję, że to dobry dział.

Opublikowano

Coś koło 1,4K może mniej bo uznałem że napisałeś I5 3570K a nie 3470K bo tego drugiego to nie ma takiego modelu.

I zależy jaka płyta uznałem że to coś pokroju p67/z77 bo procek do oc.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Coś koło 1,4K może mniej bo uznałem że napisałeś I5 3570K a nie 3470K bo tego drugiego to nie ma takiego modelu.

I zależy jaka płyta uznałem że to coś pokroju p67/z77 bo procek do oc.

Jestem zaskoczony taką wysoką ceną. :D Co do procesora Windows mówi mi, że mam i5-3470k ;)

Opublikowano

Taka cena bo wiadomo jeszcze dysk doliczyłem i płyte do oc a ty takiej możesz nie mieć a procesor pewnie masz i5 3470 bez K i nastawiona na sprzedaż na części

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Taka cena bo wiadomo jeszcze dysk doliczyłem i płyte do oc a ty takiej możesz nie mieć a procesor pewnie masz i5 3470 bez K i nastawiona na sprzedaż na części

Ahh ta moja skleroza dysk to Hitachi 1TB. Nadal nie jestem pewny co do tego procesora. Na pewno jest to 3470, ale wydało mi się, że z dopiskiem "k", gdyż ma w biosie możliwość podkręcenia do 3.6 Ghz :P

Opublikowano

ŁAŁ no to teraz cena spada do 1150zł bo płyta zgaduje h61m a procek i5 3470 a hitachi to słabe dyski 

To i tak ogromna cena dla mnie. Spodziewałem się 600-700zł. :P W każdym razie dziękuje za pomoc, a temat zamykam. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...