Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie rzeczy (rynek steam)

0xMrK321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałbym sobie kupić na rynku steam jakiegoś fajnego skina do cs go, ale nie miałem włączonego steam guarda i nie logowałem sie do steama przez 100 coś dni.. Więc nie moge kupić skina? I czy mogę sobie kupić klucz do skrzynki, czy on też się wlicza do blokady steam? I czy jest sposób abym sobie mógł kupić jakiego kolwiek skina ?

2zgg6rn.png

Opublikowano

Możesz kupić klucz do skrzynki przez cs:go

Musisz kupić chyba coś aby się odblokował

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

A kupiles jakas gre na steam z ich sklepu? Zeby kupic i sprzedac cokolwiek na rynku musisz najpierw kupic gre ze steam, przykladowo byle jaka za 1€. Co do klucza tobez problemu powinienes moc kupic.

Opublikowano

Nie kupilem nidy gry na steam zawsze przez pudelka

2zgg6rn.png

Opublikowano

Czyli jak rozumiem uzywales tylko kluczy do gier, rynek odblokowuje sie dopiero po tym, jak kupisz gre na steam, przewaznie 30 dni od zakupu jakiejkolwiek gry mozna kupic lub sprzedac cos na rynku :)

Opublikowano

czyli ze nie ma szans ze jak dzisiaj doladuje to dzisiaj kupie?

2zgg6rn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...