Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Życzu nie uruchamia się do końca.

Papugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z uruchomieniem minecrafta przez minecraft życzu, a mianowicie chodzi o to, że gdy uruchamiam Życza i klikam Uruchom grę, to wszystko się ładuje, ale już gdy wszystko się załaduje to powinno przerzucić mnie notmalnie do minecrafta, ale jak się nie dzieje. Po wyłaczeniu się Życza nic się nie włącza. Szukałem na różnych forach odpoowiedzi na ten problem, ale znajdywałem tylko podobne problemy, albo nikt niewiedział jak je rozwiązać.

Dane o moim kompuerze:

Karta graficzna: NIVIDIA GeForge 9600 GT

System operacyjny: Windwos 7 Ultimate (64 - bitowy)

Pamięć ram: 4,00 GB

Jak potrzeba jeszcze jakiś danych o komputerze proszę pytać.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa oraz zaporę systemową, mogą Ci blokować te dwie rzeczy aplikacje Minecraft. Jeżeli to nic nie da, to zaktualizuj najnowszą Javę update 67 (Pamiętaj, że wersja Javy musi się zgadzać z Twoim systemem windows).

Opublikowano

Wyłącz antywirusa oraz zaporę systemową, mogą Ci blokować te dwie rzeczy aplikacje Minecraft. Jeżeli to nic nie da, to zaktualizuj najnowszą Javę update 67 (Pamiętaj, że wersja Javy musi się zgadzać z Twoim systemem windows).

O jaką chodzi ci dokładnie javę ? Mam jave 8 update 25 jest nowsza?

Przed formatem kompa miałem jave 7 czy powinienem z nia spróbowaac?

Opublikowano

O jaką chodzi ci dokładnie javę ? Mam jave 8 update 25 jest nowsza?

Przed formatem kompa miałem jave 7 czy powinienem z nia spróbowaac?

Po prostu zreinstaluj tą Twoją obecną Javę 8 update 25, i zainstaluj i zaktualizuj najnowszą Javę update 67. Ale pierw nic z Javą nie rób, lepiej pierw spróbuj tego 1 rozwiązania, wyłącz zaporę jak i antywirusa ;)

Opublikowano

Po prostu zreinstaluj tą Twoją obecną Javę 8 update 25, i zainstaluj i zaktualizuj najnowszą Javę update 67. Ale, pierw nic z Javą nie rób, lepiej pierw spróbuj tego 1 rozwiązania, wyłącz zaporę jak i antywirusa. ;)

Wyłączyłem zaporę i antyvirusa ale to nic nie dało dalej tak samo

Wszytko dobrze się skończyło temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...