Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakość grafiki Minecraft (1.7.2)

rx80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mało możliwe, że są to problemy z Twoją kartą graficzną, raczej coś się psuję z Minecraftem, najlepiej go przeinstaluj i zainstaluj ponownie ;) Jeżeli dalej będzie występował ten sam błąd, to zaktualizuj najnowsze sterowniki do karty graficznej, bo możliwe, że Ci się odinstalowały lub nie masz zaktualizowanych najnowszych sterowników lub masz stare zamiast nowych, Pozdrawiam czekam na odpowiedź, odpisz jak już to zrobisz. 

Opublikowano

zrobiłem reinstala ale ja mam no-premium korzystam z launchera by zyczu dla porównania zainstalowałem inny i błąd dalej sie pojawia

Opublikowano

Pobierz jakiś texturepack i graj na nim. Może wtedy będzie lepiej.

Polecam faitfull czy jakoś tak ;D

Opublikowano

@rx80

ale np. gram na resilence i tam menu GUI nie widze wogóle to co mam z tym zrobic?

Chodzi mi o texturepack a nie hack client.

http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/resource-packs/1223254-faithful-32x32-pack-update-red-cat-clay-1-8

Masz tu link do pobrania faithfull.

Gdy Już pobierzesz to odpalasz grę i wchodzisz w opcje potem texture pack tam masz guzik do otworzenia pliku z texturami i tam wrzucasz.

Potem klikasz ten nowy texture pack i powinno działać.

Jeżeli to nie pomorze to zainstaluj optifine.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/6d9a09ae57b43d383b7a2b75b38c733989252d7bba9eac7fce091bc0728a198c/analysis/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...