Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Visteria.org [Dedyk] [Medium]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracaja jest aktualnie naprawiana z tego co się dowiedziałem 1/2h i powinna działać dziś w nocy administracja będzie poprawiała wszystkie zgłoszone błędy oraz jutro będzie załatwiana sprawa reklamy

60 online no coś słabo :v 

Skad truta?

Mało osób bo rejestracja nie działa i nowi gracze nie mogę się zarejestrować 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Tobół o ile mi się zdaje jest w połowie ściągnięty z gry Silkroad Online, jednak nie mam za to żalu, ponieważ zawsze ładnie wyglądał ten stall.

Opublikowano

Rejestracja nie działa od startu, serwer super się zapowiadał, tyliko szkoda że nie wypał.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Strona - działa

Rejestracja - działa

Gra - działa

Ts3 - działa

Zapraszam na serwer bo jest jednym z lepszych. Nie wiem czemu tak jest, ale jak ktoś jak Administracja Visteri ładuje w reklame, dobrze zrobiła serwer (z 3-4bugi na starcie nic nie znaczące typu nie działające szkło intucji) to gra tak mało osób  a na takim gównie jak Malestia aż 1.5k. Nie wiem jak to się dzieję ale nic raczej nie da się zmienić... Graczy przybywy od naprawienia rejestracji. Gorąco zapraszam.

Opublikowano

Fajna prezka, jakby było więcej ludzi może i bym zagral. Jak zamierzacie robić jakąś reklamę to polecam zmienić wygląd sklepów gracza, bo do m1 nie będzie można wejść.

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...