Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zachęcic się do gry ?

Izako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam własnie nie mam w co grać a tyle jest gier przeglondarkowych ale nie mogę się zachęcić bo to robi się nudne może mi pomożecie jak się zachęcic typu margonme ,sfgame itp ?

Pozdrawiam 

Opublikowano

Zachęć się tym że im będziesz miał większy lvl i lepsze eq to będziesz lepszy od innych

To też, ale ja żeby się zachęcić do gry oglądam game playe na YouTubie. Zresztą nic na siłę...

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja bym sobie pograł w taką nową gierkę typu Margonem,sfgame itp może ktoś ma taką nową gierkę a może ktos zrobi ?

Opublikowano

Ja bym sobie pograł w taką nową gierkę typu Margonem,sfgame itp może ktoś ma taką nową gierkę a może ktos zrobi ?

Zagraj se w Plemiona lub Hero Zero

Opublikowano

Taern. Podobne do margonema ale lepsza grafika. Poogladaj na yt filmiki jak chcesz sie zachecic do gry. :D

Opublikowano

Nie ma sensu grać w gry które Ci się po pewnym czasie nudzą poszukaj takiej która Cię na jakiś dłuższy czas wciągnie.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeżeli gra Ciebie nie wciąga na początku to nie widzę sensu męczenia się i grania na siłę. Polecam znaleźć odpowiednią propozycję przy której będziesz mógł się pobawić. ;)

Opublikowano

Graj w coś z rankingiem, w którym możesz obrać konkretny cel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...