Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic - 10 powodów, dla których warto zagrać

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Święta w pełni, do łask wracają więc ukochane tytuły sprzed lat. Za jeden z owianych największą legendą klasyków uznać można bez wątpienia Gothica, dlatego właśnie - wspólnie z widzami - zdecydowałem przygotować na jego temat materiał. Choć sam zagrywałem się raczej w Morrowinda, do Gothica czuję należyty szacunek ;)

Jak zaczęła się Wasza przygoda z Gothiciem? Czemu Wy uważacie go za grę szczególną? I czy uważacie, że Ci którzy omijają stare erpegi jak np. Gothic dużo tracą, czy warto ich zachęcać, żeby spróbowali? 

Wesołych świąt notabene ;D

Opublikowano

Ja pamiętam z kumplem kupilśmy na spoółę tą grę :D bodajże w 2003 roku ;P przeszliśmy ją w jakiś tydzień, a gre mam do teraz ;P

Opublikowano

Pierwszy raz kuzyn przyniósł mi kilka gierek i jedną z nich był gothic 1 pomyślałem co to za gówno,jak można w  to grać.

Zainstalowałem zagrałem i od razu się zakochałem w tej grze i nie wiem jak mogłem tak sądzić patrząc po tytule i ss :P 

Dobrze to powiedziałeś w filmiku :P przy oglądaniu odrazu wspomnienia wróciły

mojasygnan.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...