Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest źle nie tak ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pluginy do minecraft pobrane z internetu i jak je przenoszę do eclipse tam gdzie sie pisze pluginy wyskakują jakieś dziwne znaki np takie: jest to pkugin funnyguild.

http://scr.hu/26cg/h0hlt

Jave pierwszy raz na oczy widzę, można tak powiedzieć i chce coś tam popatrzeć jak ta java działa.Chyba, raczej powinien się kod pojawić tego pluginu ? LIKE.

Opublikowano

Seriously? Próbowałeś edytować skompilowany kod? -.- Java NIE JEST językiem skryptowym (Język Skryptowy - Jego kod można dowolnie edytować, jest jawny). Użyj np. JD-GUI by uzyskać coś sensownego.

Jeśli jednak nie możesz się nadal rozczytać po dekompilacji (tu już nie chodzi mi o pluginy, chodzi mi o "nieczytelną" Jave), znaczy że kod jest zaciemniony. Niestety, nie istnieje coś takiego jak "dezaciemniacz".

Opublikowano

Seriously? Próbowałeś edytować skompilowany kod? -.- Java NIE JEST językiem skryptowym (Język Skryptowy - Jego kod można dowolnie edytować, jest jawny). Użyj np. JD-GUI by uzyskać coś sensownego.

Jeśli jednak nie możesz się nadal rozczytać po dekompilacji (tu już nie chodzi mi o pluginy, chodzi mi o "nieczytelną" Jave), znaczy że kod jest zaciemniony. Niestety, nie istnieje coś takiego jak "dezaciemniacz".

dezaciemniacz

xD

o8HfXuR.png

CAPSLOCK TEAM - LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

Cała prawda o LittleBlack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...