Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz bezprzewodowa

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam mysz bezprzewodową na baterie AA ( te większe paluszki, tzn. standardowe). Jest to mysz firmy labtec.

Po zakończeniu pracy, kiedy przechodzi w stan "spoczynku" laser nie świeci lecz mruga dosyć szybko, następnie pulsacja zwalnia i pozostaje na stałym poziomie.

Moje pytanie jest takie czy da się to jakoś wyłączyć poza wyciąganiem baterii ?

Ponieważ przez noc takie mruganie ładnie może rozładować takie paluszki a nie chce mi się ich ładować co 2/3 dni.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Powinien być na owej myszy przycisk który umożliwia włączenie lub wyłączenie zasilania, ale jeżeli nie ma to proponuję wyciągać na noc nadajnik z usb. Nie wiem czy zadziała, ale ja tak robiłem jak używałem bezprzewodowego sprzętu

t5Wjng.png

Opublikowano

Powinien być na owej myszy przycisk który umożliwia włączenie lub wyłączenie zasilania, ale jeżeli nie ma to proponuję wyciągać na noc nadajnik z usb. Nie wiem czy zadziała, ale ja tak robiłem jak używałem bezprzewodowego sprzętu

Właśnie mam przycisk na spodzie myszki ale wydaje mi się, że odpowiada on za łączność z nadajnikiem ponieważ myszka nie reaguje na niego bezpośrednio.

Odłączenie nadajnika raczej też nic nie daje bo próbowałem.

Może problem tkwi w oprogramowaniu albo w czymś innym ?

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...