Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam czy ten sprzęt bedzei dobry ? :)

donteo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowy gotowiec, procka, grafę i płytę jeszcze ma nie najgorszą, ale zasilacz i obudowa to totalny syf. Podaj swój budżet, złoży się lepszy sprzęt.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

i5 + r7 260x: http://www.morele.net/inventory/info/M0oLhK/ - pograsz w większość gier na średnich
Ew. można rozważyć i3 + r9 270: http://www.morele.net/inventory/info/DBSMYk/ - lepsza karta, ale za to dostajesz gorszy procesor, który przy wymagających produkcjach będzie się krztusił

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Przykładowo LOL na najwyzszych ile by miał FPS -ów ?

Stabilne 60+

KLIK!

Opublikowano

Ok dzięki wielkie  a np batlefield 4  czy by poszedł a jesli tak na ilu a i gdzei mogli by mi ten zestaw złozyc ? a i gdyby zwiększyc procesor w drugim zestawie to na jaki ?

Opublikowano

noto gdybym dokupił 2 pamieci ramu ? dalej było by słabo ? i jaki ewntualnie pasowało by złozec zeby płynnie działal bf 4 ?

Opublikowano

noto gdybym dokupił 2 pamieci ramu ? dalej było by słabo ? i jaki ewntualnie pasowało by złozec zeby płynnie działal bf 4 ?

Jakbyś dokupił kolejną kość to by było już ok, chociaż sam grałem na 4gb ramu w bf'a i da się grać, trzeba tylko unikać serwerów dla 64 graczy.

KLIK!

Opublikowano

lepszy byłby ten 1 zcy 2 zestaw ? ( gdybym dołozyz te 2 x pamięci ramu ) i jaki jest ten kod na złozenie komputera  ? :) i ile koszttował by ten  drugi zestaw z lepszym prockiem ?

Opublikowano

lepszy byłby ten 1 zcy 2 zestaw ?  i ile koszttował by ten  drugi zestaw z lepszym prockiem ?

Pod gry typu Battlefield bardziej kierowałbym się w stronę pierwszego zestawu. Koło 2200.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...