Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem was prosić o pomoc, może ktoś wie jak to zrobić.

Mianowicie odpalam Ibota, następnie loader wszystko jak w poradniku, loguje się na postać i ona sobie już boci, a co do drugiej postaci to juz występuje problem.

Drugą postacią chce sobie sam poexpić więc wchodzę tylko przez loadera, odznaczam ip i zaznaczam multiclient. Gdy juz dostane sie na drugą postać(z innego konta) klikam na nią i daje start, jest loading a po chwili jak ma sie załadować wyskakują mi wszystkim znane krzaczki.... (send error) no i koniec, silkroad sie zamyka. Czy ktoś miał juz podobny problem? i czy ktoś by mi mógł pomoc. ?

A tak na marginesie co do pierwszej postaci- czasem poexpi godzinę czasem całą noc dopóki nie wyskoczy error 'mishamsz'- coś w tym stylu- jak się tego pozbyć?

Wszystkim z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

NIE DA SIE TERAZ ODPALAĆ 2 KONT NA RAZ! człowieku 10 tematów na ten temat było rusz dupe i poczytaj...

po pierwsze kolego to bez nerwów, czytam posty uważnie i w 10 pisze ze nie można multiclienta włączać a w 10 innych pisze,zmień IP i ciesz sie dwoma silkami, więc to ty czytaj uważnie posty :) po drugie nie muszę szukać bo wiem ze zawsze jakis osioł(np: Ty) odpisze, co prawda z nerwami bo jakże trudno jest komuś udzielić normalnej odpowiedzi na poziomie... :)

a co do kolegi niżej, mnie również to wku.... bo nie raz widze 10 botow o nickach ben1 ben2 ben3 ben4 no i moge sie domyślać ze to od jednego gracza posypała sie taka GF, i jak mam to rozumieć ? ze gosc ma 10 kompow i na kazdym inny silk? w kazdym bądź razie dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

rubinek w każdym z tych 10 postów że się da jest kilka dalej że się nie da napisane przez moda wiec nie wciskaj kitu tylko czytaj uważnie, powielasz tylko błędy że jest jakaś możliwość. a GFy są robione na innej zasadzie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moze i dziala mc, ale jakis super pewny to on nie jest, bo na virustotal wykrywa jakies wirusy

@rubinek

jak chcesz odpalic drugie konto to sobie sciagnij np. srokinga i odpal nim drugiego silka. nie musisz bocic, mozesz go uzywac jako mc

pozdro

Opublikowano

Wielkie dzięki rosire. To była odpowiedź której szukałem, jeśli jeszcze ktoś coś ma do mnie, niech śmiało pisze na pw, pytając się czy istnieje multiclient idioty z siebie nie zrobiłem :) bo jest, i kto komu teraz kit wciska. :)

Wielkie dzięki.