Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostaje szału

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwha ludzie !!!!!!!!! właśnie zagrałem sobię mecza w lolu i kurwha trafiłem na takich ludzi co mnie zruwnali z ziemia i juz nie wytrzymuje tego wszedzie mnie wyzywaja matka w domu ojciec nawet w lolu mnie wyzywaja ja juz tego nie wytrzymuje jak mam sobie z takimi ludzi poradzic bo ja juz nie mam sil pomocy

Opublikowano

kurwha ludzie !!!!!!!!! właśnie zagrałem sobię mecza w lolu i kurwha trafiłem na takich ludzi co mnie zruwnali z ziemia i juz nie wytrzymuje tego wszedzie mnie wyzywaja matka w domu ojciec nawet w lolu mnie wyzywaja ja juz tego nie wytrzymuje jak mam sobie z takimi ludzi poradzic bo ja juz nie mam sil pomocy

reported k***o

Specjalista
Opublikowano

może i troll ale post do statystyk będzie
@top
Więc też dzisiaj trafiłem i wczoraj i codziennie, ale to jest mechanika Rito gówno robią byle hajs mieć są lagi, cheaterzy, trolle a oni wyjebane, no ale trudno hajsu już na lola nie wydaję, a pewnie zaraz przestanę grać bo i tak nie ma po co, tylko strata czasu i nerwów a satysfakcja czy przyjemność z gry jest równa 0
Wesołych. 

Opublikowano

Nie czytaj czatu, blokuj takich co Ciebie wyzywają i po kłopocie. Ale jeżeli aż tak to przeżywasz to mi się wydaje, że powinieneś ochłonąć od tej gry na kilka miesięcy. ;)

Opublikowano

Fajny trol a teraz (wstaw tu b. obrazile słowo w 2-giej osobie) i nie zawracaj nam głowy

@top

To bardzo smutne , kurde nie wiem co poczonńć chybą Cji pomogem ale nje wjem jag ;/ Ale moge cie zrufnac z ziemiom

Zgodnie z postem na mojej stronie profilowej wnosze, aby Szymcio *%##$% , ponieważ chcem warny od Zaraxa , ale nie dostane warna bo temat to trol i ten post to też trol. Pozdrawiam kappas

Opublikowano

Co się będziesz dawał wyzywać? Pokaż Polską moc tyrania! Po matce im, po ojcu, pokaż tę moc! Niech szatan przejmie twoja klawiaturę i im nawrzuca aż im ekran pęknie!

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Sądząc po Twoim zachowaniu poleciłbym Ci porozmawiać z jakimś psychologiem. Weź coś na uspokojenie, staraj się nie flamić w końcu to tylko gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...