Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z PSN w święta

Kacperczok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio serwery Sony są ostro atakowane, może to być wina tego.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ja żadnych problemów nie mam...
Może jest to spowodowane tym, co wspomniał razeer, lub po prostu tym, że są święta (wolne).

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Były ataki na serwery psn i xbox live. Do psn nie miało dostępu jakieś 70% osób, w przypadku xbox'a 40%.

Był to atak ludzi z Lizard Squad - przynajmniej kiedyś grozili takim atakiem.

Co najciekawsze skład Anonymous groził jaszczurkom, że jeśli dopuszczą się takich ataków będą tego żałować.

Ciekawe co dalej... ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Były ataki na serwery psn i xbox live. Do psn nie miało dostępu jakieś 70% osób, w przypadku xbox'a 40%.

Był to atak ludzi z Lizard Squad - przynajmniej kiedyś grozili takim atakiem.

Co najciekawsze skład Anonymous groził jaszczurkom, że jeśli dopuszczą się takich ataków będą tego żałować.

Ciekawe co dalej... ;)

Właśnie o tym czytałem na ppe.

Też nie mogę się zalogować, aż tak mi nie zależy na graniu po sieci. Szkoda tylko, że stracę trochę w GT6 jak się nie będę logował :(

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Niestety, banda debili uniemożliwia spokojną rozrywkę milionom ludzi.

Mi nie tyle zależy na graniu przez sieć, jak na możliwości grania w gry zakupione przez PS Store. Na dodatek nie mogę wczytać swojego save'a z Dragon Age Inkwizycja, ponieważ nie mam połączenia z PSN i nie może zweryfikować licencji na przedmioty z edycji deluxe, więc gra postanowiła, że albo gram od nowa albo łaskawie czekam na możliwość wpisania się, żeby móc kontynuować grę. Dodam, że grę mam na płycie.

Jak zwykle... człowiek ma chwilę, żeby w spokoju pograć to i tak się denerwuję, bo parę osób o których nie słyszało się ani słowa postanowiła uprzykrzyć życie sporej ilości osób na ziemi... Jeśli tak ma wyglądać postęp technologiczny - włamania do baz, kradzieże danych, DDoS, kradzieże pieniędzy z kont bankowych.... - to ja podziękuję...wyciągam swojego starego i zakurzonego szaraczka i pegazusa, comodore64 też o ile działa oraz gameboy'a z szuflady. Na tym przynajmniej będę miał święty spokój i nie będę zależny od kaprysu garstki osób, które dorwały się do komputerów i zachciało im się hackowania.

Opublikowano

Aktualnie PSN działa, właśnie zdobyłem nowe autko w GT6 :D

nom ładna ładna ta mazda... ;)

Ciekawe czy możemy liczyć na jakąś drobną rekompensatę ze strony Sony w związku z zaprzestaniem świadczenia usługi, za którą płacimy.

Opublikowano

Wciąż się borykam z tymi problemami mam nadzieje że do jutra albo niedzieli to naprawią i wszystko będzie ok. Nawet save z ps plus nie moge pobrać...

Opublikowano

Ja nie napotykam takich problemów czasami odłączy mnie z PSN ale zaloguje się od nowa i działa od razu

Tak samo miałem wczoraj, mają szczęście że nie grałem w FIFE i mnie nie rozłączyło, tylko w luźniejsze gry. xD

@2UP reset routera i ponowne wł. konsoli.

Opublikowano

Resetowałem router już kilkanaście razy... Nawet kablem podłączyłem i nadal to samo.

Cały czas błąd, ale i tak nie mam teraz czasu grać, więc mają szczęście :D

Opublikowano

Wejdz w ustawienia -> Sieć -> Skonfiguruj połączenie internetowe -> Użyj Wifi -> Niestandardowe -> Wybierz swoją sieć (wpisz hasło) -> Adres IP Automatyczny -> DHCP nieokreślono -> DNS Automatyczny -> MTU recznie zmienić na 1473 -> Nie używać Proxy -> Po konfiguracji sieci wejść w Ustaiwenia -> PSN -> wpisać się -> grać online ;)

Info z forum ps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...