Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt /procek

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja gry - Fifa 15

Laptop (Tak/Nie) Nie

Wersja Systemu (32/64) 64

Procesor Intel® Core™2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

Intel® Core™2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

Karta Graficzna - NVIDIA GeForce GT 240 pracuje z Direcxt 11

System operacyjny Windows 7

Ilość Ramy to 4GB

Rozdzielczość monitora 1920x1080

Zasilacz : AT-600p12p

Na tym sprzęcie Fifa 15 na najniższej rozdzielczości i minimalnych ustawieniach tak się laga że nie mogę w nią grać nawet mecz nie mogę włączyć co jest do wymiany ? Moim zdaniem to procesor bo gdy mam włączoną Fifę 15 procek ma 82 stopnie a reszta podzespołów po 30 parę

Czy ten procek na da się dobrze żebym mógł grać w Fifę 15 normalnie płynnie na minimalnych ustawieniach ? -   CORE i5-4440 3.10GHz LGA1150 BOX

Będę wdzięczny za dobre i poprawne odpowiedzi :D

Opublikowano

Masz rację - procek jest do wymiany. Podaj budżet, bo w tą platformę nie opłaca się inwestować.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ten procek co podałem jest słaby ?

Budżet - ok 900 zł na procka jestem wstanie dać mogę jedynie trochę dorzucić jak będzie trzeba :D

Opublikowano

Jak trochę dorzucisz, to dostaniesz tą i5: http://www.morele.net/inventory/info/4wjxEl/

Jednak najpierw do zmiany leci też zasilacz na np.: http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-series-450w-80plus-120mm-fan-cp-9020096-eu-649091/

Potem do zmiany grafika

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Ok to wezmę ten zestaw procka , płyty głównej i Ramu co mi podał Nitex :D Ale ram to chyba niemusze wymieniac ?

Opublikowano

Ok to wezmę ten zestaw procka , płyty głównej i Ramu co mi podał Nitex :D Ale ram to chyba niemusze wymieniac ?

Chyba musisz. Teraz masz pewnie zabytkowe ddr2 (nie raczyłeś podać, więc wróżę sobie z fusów), nie będą one działać na nowej płycie.

KLIK!

Opublikowano

Tak ram ddr2 :(

No to do zmiany masz. Przewidziałem to, i w tym zestawie co Ci podałem masz także nowy ram.

KLIK!

Opublikowano

(nie raczyłeś podać, więc wróżę sobie z fusów),

Tzn ? mogę podać więcej tylko powiedz co :D

Ok to wydam te 1023 zł :D a z tym co podałeś będzie na minimalnych chodzić płynnie Fifa 15 ?

Opublikowano

Tzn ? mogę podać więcej tylko powiedz co :D

Ok to wydam te 1023 zł :D a z tym co podałeś będzie na minimalnych chodzić płynnie Fifa 15 ?

wrozkami nie jestesmy ale nawet an tym gt 240 powinna

ale karta tez najszybciej do zmiany na cokolwiek nowszego

­

Opublikowano

Trzymam was za słowo xD bo w dziale czy pójdzie mi FIFA 14/15 all pisali że na niskich powinna działać płynnie a tu co *** :(

Uczeń
Opublikowano

Trzymam was za słowo xD bo w dziale czy pójdzie mi FIFA 14/15 all pisali że na niskich powinna działać płynnie a tu co *** :(

pojdzie, ale jak najszybciej zmiana zasilacza + karty graficznej

Opublikowano

No serio jeszcze karta graficzna :(

No nie oszukujmy się, ten sprzęt co masz to jest już złom, jak chcesz w coś sensownego pograć to wszystko masz do wymiany praktycznie.

KLIK!

Opublikowano

:/ nie będę kupował jeszcze karty graficznej ale jak by coś może jakąś dobrą i tanią podać do gier ?

Bo mi Fifa 15 wystarczy i bf4 :D bo bf4 mi chodzi na minimalnych gites

Opublikowano

:/ nie będę kupował jeszcze karty graficznej ale jak by coś może jakąś dobrą i tanią podać do gier ?

Bo mi Fifa 15 wystarczy i bf4 :D bo bf4 mi chodzi na minimalnych gites

Bf 4 na tym sprzęcie - chyba żart... No chyba, że grasz w 800x600. Tanią to znaczy? 500zł? 1000zł? 

KLIK!

Opublikowano

Nie bf4 mi śmiga na dobrej grafice i ustawieniach minimalnych :D

Z kartą to zależy aby była jedna z tańszych i wytrzymała w wymagających grach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...