Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko-akcja na YT

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dzisiaj zrobiłem piękną akcje , która chciałbym sobie wyciąć i wstawić na YT.

Muszę pobrać filmik a później obrobić w sony vegasie lub czym chce ?:P

Każde sensowne odpowiedzi nagradzam lajkami.

Wesołych Świąt.

Opublikowano

Pobierasz i później oglądasz overwatcha i go właśnie musisz nagrać np. bandicam'em, frapsem, a później obrobić. 

Opublikowano

Musisz pobrać i uruchomić demko. Znajdziesz je w historii gier.

Później odpalić jakieś program do nagrywania i nagrać moment który cię interesuje.

Później już tylko obrabiasz materiał właśnie np. w Sony Vegasie, renderujesz i wstawiasz na Tube.

Opublikowano

Może ktoś pomóc na PW ?;

I czy da się zrobić widok z 1 osoby tak jakbym to ja grał bez tych rzeczy  dla komentatorów itp ?:P

Opublikowano

sv_cheats 1

r_drawothermodels 2 - Widać enemy przez ściany

cl_draw_only_deathnotices 0/1 - 1 wyłącza cały hud (zostaje tylko celownik i zabójstwa), 0 przywraca cały hud

demoui - pokazuje panel demka - przewijanie itd

Opublikowano

Okej dzięki za pomoc.

I teraz tak, czym proponujecie nagrywać i obrabiać? Teraz spadłem z g1 do s4 przez ruskow. Ile musze mieć winow aby awansować? Obecnie wygrałem 2 mecze pod rząd w obydwu punkty 85+.

Pozdrawiam jeśli na to Odpowiecie temat cls.

Opublikowano

Ja polecam Open Broadcaster Software(Darmowy) oraz Action!(płatny) i do obróbki Sony Vegas(Płatny).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...