Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][L] przed nickiem :_:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo jak w temacie ogółem nw co się dzieje wszystko powinno być ok w pluginie mv-core mam ustaione prefixchat: false a w essentials w formats usunołem {WORLDNAME} nw czy może coś w PermissionsEx zmienić no nw xD myśle że wszystko ok łapcie ss :D . Proszę o szybką pomoc :) .

post-1237749-0-40184600-1419528072_thumb.png

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

Najlepszy sposób na tego typu rzeczy - usuń wszystkie pluginy (wcześniej robiąc kopie) i wgrywaj każdy osobno, aż do momentu wystąpienia tego błędu, wtedy będziesz wiedział, która wtyczka sprawia problem.

Opublikowano

A już daje ;) Mam mało bo zaczołem robić serwer :) ale kiedyś miałem i było ok :D a teraz nw co jest :_:

AuthMe

AZRank

Essentials

FuunyGuilds

HideStream

MvCore

MvPortal

PluginMetrics

WorldGuard

WorldEdit

Jakby co może coś w Essentials się stało łap kopie :3 http://pastebin.com/ujpSJ5Pf

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Opublikowano

Podaj ustawienia essentials (linijki tam gdzie jest EssentialsChat).

Nw xD może trochę mam ortografię słabą ale chyba z języka angielskiego dobra nw w pex mam chyba wszystko dobrze masz tu kopie ;) http://pastebin.com/xFEY4LXn

"usunolem"?
Co to znaczy?

Opublikowano

L to funkcja czatu Essentiala. Otóz pewnie masz włączona funkcję radius chat. Wtedy informuje on,że jest to chat lokalny.

Aby to usunąć ustaw promień na 0.

----------------------------------

Pomogłem ? Daj like :) To nic nie kosztuje

CAMDNAx.png

Opublikowano

Dobra thx wszystkim za pomoc szczególnie DeQUK za pomoc rozwiązania problemu jak i inni którzy mi chcieli pomóc mają like :3 Pzdr 

Pomogłem ??

Nie bądź żyd daj mi

like <333 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...