Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam parę pytań/spraw. Mianowicie: Co muszę zrobić żeby działał kamer mod na serwerze EliteMt2? Z tym mam naprawde problem, siędziałem parę ładnych godzinek nad tym...

Do sedna sprawy, chę aby wyświetlały mi się tylko wybrane przezemnie itemy gdzy dropie(szczególnie sztabki) mam już w sumie ogarnięte przez Kamer'a ale jak się zaloguje to postać stoi wbita w ziemię...

Próbowałem także "zbudować własnego autopickup'a" z poradnika Phoenix_PL ale przy pakowaniu consola pojawia się i odrazu znika bez stworzenia item_proto_new...

Więc lipa... już 4 dni prubuje ze wszystkim... jak ktoś wie i może pomuc dziękuje

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Musisz wypakować moda do spatchowanego clienta PL'a/clienta Pandory żeby wszystko poprawnie działało.

Co do pakowania plików - pobierz innego pakera(eter nexus, file archiver etc.):

http://metin2mod.tk/downloads.html

(5 od góry File Archiver)

Uruchamiaj jako administrator i wyłącz antywirusa. ;)

Odswiezam . Problem mam taki sam jak kolega napisal wyzej, te rozwiazanie nie dziala;( a dokladnie stoje wbity w oknie logowania i rowniez jak sie zaloguje to jestem wbity i sie ruszyc nie moge, po chwili wywala.:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...