Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<R>

<E>

<K>

<L>

<A>

<M>

<A>

Witam,
Chciałem zaprosić was dziś na otwarcie innowacyjnego serwera pvp z lvl'ami, expem i nowymi dodatkami! Serwer wprowadza system lvli im wyższy lvl tym lepsze wyposażenie możecie używać! Nie można go w żaden sposób rozdawać ani znajomym, ani nikomu! Aby lvl np. 17 (na chwilę obecną maksymalny) nie zabijał graczy z lvl'em np. 1-szym został stworzony podział aren na lvl'e tzn. Na danej arenie może grać tylko dany przedział lvl'i oczywiście dla osób czujących się na siłach, że potrafią walczyć gorszym wyposażeniem i pokonać kogoś lepszego została stworzona specjalna arena dla wszystkich lvl'i ponadto serwer nie wspiera Pay2Win tzn. Nie ma opcji zakupu płatnych opcji w grze smsem/przelewem, przez co każdy gracz jest równy każdemu i nie ma, że ktoś, kto jest bogatszy i stać go na inwestowanie w grę ma być lepszy od kogoś. U nas każdy jest na równym poziomie! Serwer jest chwilowo w wersji „BETA” i znajduje się na nim parę aren do wyznaczonego przez nasz lvl'a, aby testować całą rozgrywkę! Jeżeli wszystko będzie działać jak najlepiej będziemy nasz serwer ulepszać poprzez nowe dodatki np. Start Packi a wszystkie dodatkowe bronie na jedną grę, jakie będziemy dodawać będą do kupienia tylko i wyłącznie za EXP jaki zdobyłeś! To tylko zarys tego, co ma być dokładnie z tego serwera! Nie wykonałem prezentacji z powodu braku czasu który poświęciłem na pracę nad serwerem możecie wyrazić swoją opinię na temat serwera oraz napisać, czy zagracie  :).

OTWARCIE: 2014-12-25 Godzina 18:00
IP: mc.inpvp.pl

4967914195223351123868.jpg

2207714195223351123868.jpg

1163514195223351123868.jpg
9270114195223351123868.jpg

7088314195223351123868.jpg
9677814195223351123868.jpg
Chyba to by było na tyle :)
OTWARCIE: 2014-12-25 Godzina 18:00
IP: mc.inpvp.pl
Beta testy!

Opublikowano

Serwer zarąąąbisthy serdecznie zapraszam !

Wszystko dopracowane a przede wszystkim super pomysł na serwer.

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...