Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oczekiwanie na update #L a zakup Bola Vip.

Update #L a kupno Bola.  

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy w oczekiwaniu na update #L kupiliście Vipa w Bolu

• Tak
      27
    • Nie
      55
    • Nie,jednak sie zastanawiałem.
      14
    • Korzystam z Free Bola
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i wyciekła lista użytkowników z ip itd, po czymś takim nie mam do niego zaufania (listy online już nie ma ale moje oba konta na niej były i mój kolega też)

Opublikowano

no i wyciekła lista użytkowników z ip itd, po czymś takim nie mam do niego zaufania (listy online już nie ma ale moje oba konta na niej były i mój kolega też)

używałem Bol'a do wyjścia z brązu i dojścia do s3 od s3 używam L# teraz jestem w S1 i na żadnej liście z użytkownimai Bol'a mnie nie było

bez L# i play legit

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Wole być nazwany użytkownikiem L# Niż BoLa, To jest poprostu dla mnie coś co mi ubliża. Lepiej poczekać na L# niż być wyzywany od BoLowców :P

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

z tego co widzę, przez brak aktualizacji L# znacznie wzrosła ilość osób kupujących vip bola. 

być może faktycznie joduska ma z spudgym jakieś porozumienie . 

jednak ja nie mam zamiaru kupować bola. są tam być może lepsze skrypty niż do L#, jednakże są drogie. jeśli już to wolę tyrać nieco słabiej, ale za darmo. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

C# >>>>>>>>>>>>>>>>>> LUA ja wiem ze dla was spacja to spacja ale to jest różnica rly.

W czym C# jest lepsze od Lua jeśli chodzi o LoLa, bez pierdolenia.

Opublikowano

ludzie k***a to że teraz bol jest broken nie znaczy że jest gówno ja doszedłem nim do diamentu wiec mi tu nie pierdolcie że wy nie potraficie do golda wbic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...