Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie wspomagaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie po ostatniej aktualizacji Metina pobralem wspomagacz Metin2Mod od kamera -jest to zbior wspomagaczy speed hack ,auto exp , szukanie boss/metin zwiekszenie szybkosci ataku etc. 
Moje pytanie jest takie : dybym nie uzywał fish bota do tego to nie dostalbym bana? Poniewaz mialem 3 konta 2 konta byly expione do 30lvl na bocie 1 nie a dostalem na 3... i zastanawiam się jak bardzo wykrywalne jest uzywanie speed hacka i wykrywacza bossow i metinow? Byłbym wdzięczny za opisanie mniej wiecej i porade za co moglby byc nalozony ban jak i rowniez odpowiedziec na moje kolejne pytanie zwiazane z tym czy dzialają jeszcze sposoby na blokowanie HS

Opublikowano

Moim zdaniem mógł byś dostać bana bo w twoich plikach był by fishbot. Ale z drugiej strony gdy byś go nie używał to administracja może by nie wykryła.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Właśnie gdy masz speed hacka, a go nie kontrolujesz to jest on widoczny.

Sprawdzałem moimi postaciami. Na speed wydaje Ci się, że idziesz normalnie, ale spójrz 2 postacią na nią to widać jak przechodzisz przez ściany itd.

Opublikowano

jeśli już dostaniesz bana to raczej na wszystkie twoje konta bo oni banują po ip, więc tak średnio warto ich używać, chyba że wiesz jak :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...