Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Half-Life launcher przestał odpowiadać

KaMiL3Kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

mam problem z cs'em. Gdy go odpalam jest ikonka ładowania i nic się nie dzieje, gdy kilknę coś myszką to wyskakuje "Program Half-Life Launcher nie odpowiada". O co może chodzić? Inne wersje działały i ta też działała mi długo a teraz nagle przestała.. A była chyba najlepszą wersją

xD

Opublikowano

Siemka,

mam problem z cs'em. Gdy go odpalam jest ikonka ładowania i nic się nie dzieje, gdy kilknę coś myszką to wyskakuje "Program Half-Life Launcher nie odpowiada". O co może chodzić? Inne wersje działały i ta też działała mi długo a teraz nagle przestała.. A była chyba najlepszą wersją

Net czy steam ? 

Net:

Pobierz inny 

Steam:

Spójność plików 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Z tych dwóch linków zrobiłem to i dupa.. Net, nie chcę zmieniać wersji bo na tej mi zależy, najlepiej mi się grało na niej..

Odpalałem też w trybie zgodności z xp 3

xD

Opublikowano

Spróbuj aktualizacji sterowników karty graficznej.
Jak nie puści to odinstaluj to, wyczyść rejestr i zainstaluj te samą wersję jeszcze raz. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Zaktualizowałem sterowniki, odinstalowałem, wyczyściłem rejestr i zainstalowałem i nic :/

Zaraz spróbuję z tym cofingiem, powiesz mi dokładniej co i jak?

xD

Opublikowano

No ale to miałeś CSa zreinstalować, jeżeli już to zrobiłeś to starego confingu nie odzyskasz (ustawień z twoich gry) Czasami serwery narzucają bindy na config i wtedy nie da się wejść na serwery lub na po naciśnięciu jakiegoś klawisza cię przekierowywuje na inny serwer lub po prostu psuje CSa. Nie polecam Ci grać na ruskich serwerach bo to co oni robią to jest dramat. Jeżeli to co napisałeś nie pomogło to spróbuj dodać Half-Life i CS 1.6 do wyjątków w zaporze systemowej lub antywirusa jeśli go posiadasz. Sprawdź czy pobieraniu czegoś net ci przerywa. I jaki posiadasz windows? Spróbuj też uruchomić CSa jako administrator i w trybie zgodności z windowsem XP.

Opublikowano

Zreinstalowałem cs, bindy swoje wklejam i nie ma prolemu, po prostu ta wersja cs bardzo mi pasowała np. u góry te bronie po prostu się klikało i były wybrane a w innych trzeba potwierdzać myszką, no nie ważne, po prostu zależy mi na tej wersji. Najdziwniejsze jest to, że kilka dni wcześniej normalnie pykałem w cs a teraz dupa.. Zreinstalowałem cs, wyczyściłem rejestry, dodałem do zapory systemowej w we właściwośćiach komputera dodałem tak jak na tych filmach i nic.. Ciągle to samo, jak uruchamiam ze zgodnością win xp sp3 to trochę dłużej wisi i to tyle.. Co może być nie tak? Antywirus jest off, sterowniki kary graf zaktualizowane

Z komputerem to mam takie problemy, że przy oglądaniu filmów na necie lub przy pobieaniu właśnie plików zawiesza się, wydaje taki charakterystyczny dźwięk i wisi tak od minuty do nawet 3 czasami a później ekran się wygasza, rozjaśnia i wszystko jest normalnie wtedy..

xD

Opublikowano

Zreinstalowałem cs, bindy swoje wklejam i nie ma prolemu, po prostu ta wersja cs bardzo mi pasowała np. u góry te bronie po prostu się klikało i były wybrane a w innych trzeba potwierdzać myszką, no nie ważne, po prostu zależy mi na tej wersji. Najdziwniejsze jest to, że kilka dni wcześniej normalnie pykałem w cs a teraz dupa.. Zreinstalowałem cs, wyczyściłem rejestry, dodałem do zapory systemowej w we właściwośćiach komputera dodałem tak jak na tych filmach i nic.. Ciągle to samo, jak uruchamiam ze zgodnością win xp sp3 to trochę dłużej wisi i to tyle.. Co może być nie tak? Antywirus jest off, sterowniki kary graf zaktualizowane

Z komputerem to mam takie problemy, że przy oglądaniu filmów na necie lub przy pobieaniu właśnie plików zawiesza się, wydaje taki charakterystyczny dźwięk i wisi tak od minuty do nawet 3 czasami a później ekran się wygasza, rozjaśnia i wszystko jest normalnie wtedy..

To sprawa strikte nie dotyczny CS'a a Twojego komputera. 

Najszybciej to chyba byłoby zrobić reinstal, ale to nie jest do końca powiedziane, że to wina software a nie hardware. 

Pobierz programy do diagnostyki sprzętu i popatrz jak się zachowują komponenty Twojego komputera, głównie zwróć uwagę na temperaturę, która może tutaj mieć sporą wagę. 

Dodatkowo warto przypomnieć o czyszczeniu komputera wewnątrz :)

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...