Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zastępca Gragasa

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po reworku Gragasa, gra nim nie sprawia mi przyjemności, więc pora poszukać jego zastępce. Szukam postaci na mida podobnego do starego Gragasa. Czyli postać AP, łatwo się farmi, niezłe dmg oraz przydatność w walkach drużynowych. Nie chcę Syndry :D

Opublikowano

Viktor, Malzahar, Vladimir. Jedyne co mi przychodzi na myśl. Zalezy też co rozumiesz przez "łatwo farmi" :P

Opublikowano

Viktor, Malzahar, Vladimir. Jedyne co mi przychodzi na myśl. Zalezy też co rozumiesz przez "łatwo farmi" :P

Szybko niszczy fale mininów.

Opublikowano

Kup sobie Ziggsa, VelKoza bądź też Xeratha. Wszystkie te 3 champy są solidne w walkach drużynowych, mają straszny potencjał do pokeowania rywala jak i wysadzania przeciwnego ADC w mgnieniu oka coś a'la assayni. Mam nadzieję, że pomogłem!

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam Ci Orianke, szybko ogarniesz, w sumie łatwa i dużo zabawy ! :D

Opublikowano

Polecam Ci Zyrę, na drugim bardzo kara, na W+Q+W Czyści całą falę minionów. (Możliwość robienia Camp'a bez schodzenia z linii, te raptorki, 4 minions'y w campie)

Snear+W+Q+W I zabijasz na trzecim lvl'u. Ult wymarzony, wraz ze snear'em do wbity. Nasionka jako 30 sekundowe wardy. (Jedyny minus to strasznie manożerna.)

­

Opublikowano

Ja polecam Ci Diane,fajnie się nią farmi dzęki Q i jej pasywce,do tego doskok z R i wgl. jest bardzo silna.Jeśli twój kochany jungler odda Ci blue to już jest zaorane ;)

Opublikowano

Ahri lub ryze. Łatwo się nimi farmi. Do walk drużynowych ahri będzie miała kłopot ale daje radę.

Opublikowano

Ahri:

-Heal z pasywki (Trafisz 9 minionkow z q i za nastepnym razem masz heala ,tylko ze na raz z q mozesz zaladowac 3na9 lafunkoe)

-Spam z Q (2x taki bumerang)

-Przyciaganie z E ( <3 )

-3x Ult (Flash z dmg takjakby)

Polecam warto ja miec :) #4800IP

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Orianna byłaby chyba najlepsza, pasuje pod najwięcej team compów. Można tym grać na wszystko i z wszystkim. Łatwo się farmi, ult jest przydatny i ma praktycznie wszystko czego trzeba midlanerowi w s5.

Opublikowano

W takim razie Viktor, Syndra lub Orianna. Tymi trzema postaciami łatwo się farmi, posiadają duży dmg, a w teamfightach potrafią ładnie zainicjować/zabić pojedynczy cel/obić przeciwnika. 

Szybko niszczy fale mininów.

Jeśli maksujesz laser, to masz falę minionów na jedną umiejętność. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...