Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Life-City.pl

AmirsaccVIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9R6Axqd.png
Serwer LifeCity jest trybem RolePlay, jeśli wejdziemy 1 raz na serwer pojawi nam się menu, a w nim będziemy mogli wybrać płeć Mężczyzna Lub Kobieta. Po wybraniu płci gracz zostanie teleportowany do miasta. Na serwerze pojawią się również prace Np: Policjant, Drwal. Gracz będzie mógł założyć własną firme. Na serwerze posiadamy autorski system chorób, czyli naprzykład jak gracz zje surowe mięsko to zostanie otruty po zatruciu będzie musiał się dostąć do szpitala lub do apteki kupić leki. Na serwer również dodamy telefony (Narazie Aktualnie Beta). Pojawią też się mieszkania i działki budowlane, mniejsze mieszkanie kosztować będzie z 400zl za 7 dni natomiast większe 800zl. Działka Budowalana będzie kosztowała około 20 000zł.
Jeśli będziemy chcieli postawić na działce garaż lub jakiś dom dzwonimy do budowniczego który zrobi nam to za drobną opłatą. W Domu będzie możliwość przefarbowywania ścian specjalną farbą za pieniądze.
Na serwer (może) dodamy auto które będziemy mogli kupić za 4000zł. 

Typ: RolePlay

Wersja: 1.7.x

Sloty: 60

Premium: Nie

IP: Podamy przy starcie

Potwory: Nie

Zwierzęta: Nie

Nether: Nie

End: Nie

PvP: Nie
Start Serwera: 04.01.2014

[HeadAdmin] Xendox

sygnatura2.png

Opublikowano

Serwer spoko .

Na pewno wbije :)

Jak możesz ocenić ze serwer spoko jak nawet na nim nie byłeś. A w zasadzie nawet go nie ma jescze.

Ogólnie słaba prezentacja, mogłeś się bardziej rozpisać i jeszcze ten kolor. I może byś dodał jakieś SS z serwera, z tego co już jest. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Serwer spoko .

Na pewno wbije :)

Moim zdaniem jest to spam. 

Jak możesz ocenić ze serwer spoko jak nawet na nim nie byłeś. A w zasadzie nawet go nie ma jescze.

Ogólnie słaba prezentacja, mogłeś się bardziej rozpisać i jeszcze ten kolor. I może byś dodał jakieś SS z serwera, z tego co już jest. 

Ciekawe czy mapka zbudowana. Bo na ss musimy  chyba trochę poczekać.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Szkoda  że większość pomysłów ściągnąłeś z mojego projektu ;/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/1337901-zapowied%C5%BA-polishlife/

No nie zgodzę się z Tobą. Wg. mnie reallife takie powinno być. Też robię ReaLife i co, też pomysł będzie ściągnięty?

@top Wbiję na serwer jak będzie. Liczę na to, pozdrawiam :)

bannergif.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...