Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XFX Radeon HD 7750

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zastanawiałem się nad kupnem nowej karty w miarę rozsądnej cenie i znalazłem to "coś".

Zależy mi na graniu w gry i nie mówię tu o najnowszych tytułach, ale miło by było gdyby dawała radę w Battlefield'zie 4.

Co o niej sądzicie? Warta zakupy?

Opublikowano

Nowa? Nie. Podaj budżet i resztę sprzętu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nowa jako dla mnie. Budżet mam niski do około 400zł.

Aktualnie w komputerze mam totalny s**t i będę po kolei wymieniał...

Procesor AMD A6-3500 APU (wymiana na 4 rdzeniowy)

Ram 8GB

Karta graf. Nvidia GeForce 9500 GS

Zasilacz 500W HEDY

Płyta główna Gigabyte GA-A75M-UD2H

Dodam, że w najbliższym czasie z nowszych gier będę grał tylko w Bf'a 4 i jak wyjdzie to Wiedźmina 3.

Opublikowano

Zacznij od zmiany zasilacza. Rozumiem, że używki też wchodzą w gre?

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Wolałbym nówki. Zależy mi tylko na karcie, wszystko inne mam przygotowane i po prostu czeka na kartę.

Opublikowano

Wolałbym nówki. Zależy mi tylko na karcie, wszystko inne mam przygotowane i po prostu czeka na kartę.

Jak możesz dołożyć 50zł: http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-r7-260x-2gb-gddr5-128-bit-hdmi-dvi-d-dvi-i-dp-box-r7-260x-2gd5-ocv1-659691/

A jak nie możesz: http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-r7-250x-1gb-gddr5-128bit-dvi-hdmi-displayport-r7-250x-1gd5-640345/

Ale i tak najpierw zmień zasilacz, chyba, że chcesz mieć możliwość pożegnania się z komputerem w każdej chwili.

KLIK!

Opublikowano

A jeszcze wracając do tamtej 7750 wystarczy ona chociaż na tego bf'a 4? Będę robił jej test w różnych grach za niedługo, ale do tej pory chciałbym mieć coś wybranego jakby nie sprostała moim oczekiwaniom.

Co do zasilacza, to z jakiej firmy najlepiej wybrać?

Opublikowano

dostales lepsza propozycje i jeszcze ci nie odpowiada? nie bedzie dobra do bfa skoro masz lepsza za takie same pieniadze

w tej cenie to corsair/antec/fortron

­

Opublikowano

Źle sformowałem wtedy zdanie. Mój błąd. Odpowiadają mi tamte 2 kart co mi podał Nitex powiedział bym nawet, że po teście tej 7750 będę zamierzał je kupić, ale chodzi mi bardziej oto, że nie lubię wydawać dużej ilości kasy i jeśli tamta 7750 będzie mi wystarczała to prawdopodobnie nie kupię tamtych, a jak już to R7 260X. Zależy mi na oszczędności. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...