Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł na urozmaicenia na serwer hardcore.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Macie jakieś ciekawe pomysły, które chcielibyście zobaczyć na stabilnym oraz porządnie skonfigurowanym serwerze Hardcore?

Chodzi o prawdziwy hardcore, nie jakieś easy hardcore (łatwy hardcore, jak może być łatwy hardcore....).

Interesuje mnie zdanie tylko osób, które chciałyby pograć na porządnym serwerze, a nie mogą takiego znaleźć.

Masz pomysły? Opisz je szczegółowo poprzez prywatną wiadomość do mnie.

Wszelkie opinie na ten temat proszę podawać w komentarzach.

ziyrfmyewtjy.png

Dołącz do świeżo powstałej ekipy. Więcej informacji znajdziesz w moim profilu.

Opublikowano

Za deda na serwerze dostaje się warna. 3warny = ban. Warny można odkupić od serwera. Każdy warn to np 3diaxy + np 10k $. Kaska będzie dość ciężko do zdobycia itd itp.
Myśle że wiesz o co chodzi ;)

Opublikowano

Randomowy spawn (każdy wyrzucony w jakieś miejsce od razu po wejściu na serwer). Zero eq na start. Mapka najlepiej z małą ilością wody. Do tego potwory ze zwiększonym hp i skillami xD

Opublikowano

Za deda na serwerze dostaje się warna. 3warny = ban. Warny można odkupić od serwera. Każdy warn to np 3diaxy + np 10k $. Kaska będzie dość ciężko do zdobycia itd itp.

Myśle że wiesz o co chodzi ;)

Klasyczny pomysł :D

Randomowy spawn (każdy wyrzucony w jakieś miejsce od razu po wejściu na serwer). Zero eq na start. Mapka najlepiej z małą ilością wody. Do tego potwory ze zwiększonym hp i skillami xD

Nad tym muszę pomyśleć. Nie jest to głupi pomysł, aczkolwiek wszystko da się zrobić. Może zrobię inteligentne moby, które budują itd. :)

ziyrfmyewtjy.png

Opublikowano

Rudy,Spawnery,potki

ps.

trochę bezsensu nie masz szans ze skkf ... Nowa edycja nikt u ciebie nie zostanie , myhard był naprawdę dobrym serwerem a nikt teraz tam nie siedzi.

1KOBv.png

Opublikowano

Rudy,Spawnery,potki

ps.

trochę bezsensu nie masz szans ze skkf ... Nowa edycja nikt u ciebie nie zostanie , myhard był naprawdę dobrym serwerem a nikt teraz tam nie siedzi.

Skkf ma wszystko, co wymaga jeden z najlepszych serwerów. Podobnie jest z MCHC. Uważam jednak, że spokojnie da się przebić taką konkurencję. Wystarczy posiadać naprawdę obszerny fundusz, świetne pomysły, oryginalne pluginy oraz wszystko po swojej myśli. Potem tylko uderzyć z reklamą w idealne środowisko graczy i się kręci. Co prawda, zrobić coś takiego to ogromne wyzwanie, aczkolwiek możliwe do spełnienia. :)

ziyrfmyewtjy.png

Opublikowano

[nie gram w majnkrafta ale na temat serwerów coś wiem] jak możesz to dodaj random dropki które dropie "hardkorowo" trudno tak by zapobiegać napadom x-ray'owców przy okazji dodaj takie antycheaty bardziej żeby nikt sobie nie uławiał gry.

Opublikowano

[nie gram w majnkrafta ale na temat serwerów coś wiem] jak możesz to dodaj random dropki które dropie "hardkorowo" trudno tak by zapobiegać napadom x-ray'owców przy okazji dodaj takie antycheaty bardziej żeby nikt sobie nie uławiał gry.

Oczekiwałem ogółem pomysłów na temat urozmaiceń, a Ty podałeś takie podstawowe rzeczy, które znajdują się na większości serwerów.

Mimo to dzięki za odpowiedź.

ziyrfmyewtjy.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o dodatki na serwerze skkf to można przebić, ale jeśli chodzi o popularność to bardzo ciężko. Zresztą, na pewno wiesz o co chodzi. Pozdrawiam i trzymaj się xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...