Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ban

Carrioneater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie dostałem bana za cheaty na jednym z kont, potem zalogowałem się na inne i dostałem na to drugie od razu w lobby po zalogowaniu się , zakładam nowe konto i dostaje bana w lobby :/ wiem że nie jest to ban na IP ponieważ sprawdzałem na innym necie i jest to samo :/ można się jakoś odwołać żeby mi odbanowali komputer? bo rozumiem że jest to ban na jakimś z podzespołów pc'ta ?? gdyż przeinstalowanie kompa też nic nie dało...

Bo chciałbym sobie pograć nawet i fair lecz nie da rady nawet na nowym koncie :/

Opublikowano

@Chmielu polecasz gre bez cheatow, a jestes na tym forum.. No to ci powiem chopie dobrze zes trafil. To forum o cheatach ;]
@topic napisz do supportu tak jak radzi kolega wyzej, ja stracilem kilka kont przez cheaty i przestalem, ale mimo wszystko czasem pobawic sie mozna :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I co ci odpisali bo mam ten sam problem??

oczywiście że odpisali jak zawsze "nic nie da się zrobić"

ale znalazłem inne rozwiązanie format całego dysku powinien pomóc :)

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie dostałem bana za cheaty na jednym z kont, potem zalogowałem się na inne i dostałem na to drugie od razu w lobby po zalogowaniu się , zakładam nowe konto i dostaje bana w lobby :/ wiem że nie jest to ban na IP ponieważ sprawdzałem na innym necie i jest to samo :/ można się jakoś odwołać żeby mi odbanowali komputer? bo rozumiem że jest to ban na jakimś z podzespołów pc'ta ?? gdyż przeinstalowanie kompa też nic nie dało...

Bo chciałbym sobie pograć nawet i fair lecz nie da rady nawet na nowym koncie :/

oczywiście że odpisali jak zawsze "nic nie da się zrobić"

ale znalazłem inne rozwiązanie format całego dysku powinien pomóc :)

Głupota. Nie pomoże ci zmiana internetu ani format dysku. Do karty sieciowej masz przypisany adres, którego nie możesz zmienić. Właśnie na niego masz bana. Pomoże ci jedynie wymiana sieciówki.

­

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Głupota. Nie pomoże ci zmiana internetu ani format dysku. Do karty sieciowej masz przypisany adres, którego nie możesz zmienić. Właśnie na niego masz bana. Pomoże ci jedynie wymiana sieciówki.

­

Człowieku zrozum że bana masz na dysk.... zrozum zmiana karty nic nie da... zresztą można sobie zmienić adres karty sieciowej MAC adres....

na innej stronie było dokładnie co i jak zrobić żeby odbanować się bez formata dysku :)

moje doświadczenie opieram na tym że sam miałem bana i teraz już gram sobie od nowa ;) i wiem co zrobiłem...

Opublikowano

Człowieku zrozum że bana masz na dysk.... zrozum zmiana karty nic nie da... zresztą można sobie zmienić adres karty sieciowej MAC adres....

na innej stronie było dokładnie co i jak zrobić żeby odbanować się bez formata dysku :)

moje doświadczenie opieram na tym że sam miałem bana i teraz już gram sobie od nowa ;) i wiem co zrobiłem...

Mógl byś podać link do tuta z którego korzystałeś ? Kto wie, może kiedyś się przyda :P

Opublikowano

ja dostalam bana kilka dni temu , szukalam po necie jak go ominac ale kazdy sposob konczyl sie lipą :(:( udalo sie komus ominac ten ban na dysk twardy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...