Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dosc..

kot1338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge kilka gierek zagrac. Silver III (Jak to przeczytasz moze II). MMR Silv I/ Gold V. Ale kilka gierek bede musial zagrac na koncie bronze II bo boostuje koledze (Byl w 4 ale w 2 dni juz 2 dywizje mu przeszedlem).

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

gówno prawda że nie da się wygrać z 2 feederami, wczoraj miałem serie do diamentu i w ostatnim meczu do przejścia miałem nasusa 1-9 i tfa 2-10-7 na supporcie, już myślałem że GG promo w pizdu no ale spieliśmy d*** we trójkę i rozjebaliśmy ich team :> więc jeśli byś zasługiwał na dywizje wyżej to już byś ją miał ;>

Opublikowano

Jak ja lubię takich matematyków co liczą co daje farma, ale chłopaki dodajcie do tego, że zabicie przeciwnika = strata expa, strata golda (miniony ubite przez tower) albo strata towera, farma oczywiście jest ważna, ale wolę zabić typa na 4 lvl'u niż zgarnąć 10 farmy xD

@top

Będziesz grał dobrze to wyjdziesz wyżej, moja pierwsza gra na smurfie lee w jungli na poziomie silver 5 skończyła się ze statami bodajże 27;3;15, a na platach mam z 90% winratio, więc to nic trudnego wyjść z gównianej dywizji. Masz gówniany team = enemy też jest słaby, a na takim poziomie grę wygrać 1v5 to nie problem, jedyną przeszkodą mogą być CC'ki. Powodzonka.

Opublikowano

Powiedzmy, iż dostaje się 250 Golda za Killa bez Asysty nikogo.

1 Minion to 19 G

13 Minionów * 19G = 250 Golda ( Dokładnie 247)

Nie wliczając tych " Dużych" Minionów, który daje 49 Golda

Big Minion = 3 Małe

Teoretycznie wychodzi, że 10-15 Minionów jest to 1 Kill. Więc radzę się zastanowić nad Farmą, niż ryzykować np. Pod Turretem kogoś zabić za te 200 golda. Lepiej Pofarmić i nie dać nafeedować enemy ^^

No co ty :D, ja tam wole zabić kogoś z 3 razy na lini potem nie ma szans ze mną :D. Jak jest szansa na zabicie i wiesz że podołasz to zabijaj a nie tylko farma bo kolega tak robi i często grę przegrywa bo enemy na linii też się wyfarmii...

Opublikowano

po prostu nie umiem wykierować tego sam , mainuje adc lub top i mam caly match history na + nigdy nie nafeedowalem na swoim lane jezeli juz to inni , masz racje jestem za słaby zeby sam to wykierować . Mam 248 rankedów wygranych a 350 przegranych taki slaby mmr ze po prostu nikt lepszy mi sie nie trafia , jezeli po prostu ktos ma duzo czasu i zagra ze mna jakies duo to bede wdzieczny niczego innego nie oczekuje to tylko gra funn :) 

Ps. nie gram na bolu na prywatnym koncie za duzo czasu , pracy i hajsu poszło na to konto zeby było zablokowane .

To, ze ty nie przegrywasz linii, nie znaczy, ze zaslugujesz na zwyciestwo. Po pierwsze nie przegrac to nie znaczy wygrac, po drugie, nie wpadajac w skrajnosci wynik na linii nie ma tak wielkiego wplywu na wynik meczu (no chyba, ze albo ty zniszczysz przeciwnika albo on ciebie). Majac 100 gier na minusie... sczerze musze Ci pogratulowac wyniku bo nie miesci mi sie w glowie jak mozna tak spasc :D

Jesli chcesz zagrac ze mna kilka duetow, ew. posluchac na zywo uwag dot. twojej gry to mozesz do mnie napisac. Sam nie osiagnalem zbyt wiele bo jestem (a moze juz bylem) w platynie, ale moge zapewnic ze nawet takie osiagniecie pozwala czuc sie w brazie jak w grze na AI latwe.

edit, zagrac normali bo nie mam 30 lvla na aktualnym koncie.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...