Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dosc..

kot1338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , panowie mam dosc juz mam problem z wbijaniem golda w lolu , udalo mi sie wyjsc z bronzu i wiblem s2 a dalej juz nie moge z 3 miesiace siedze w tej samej dywizji mam takie slabe mmr ze same bronzy 5 boostowane albo jakies inne gówna za przeproszeniem mi sie trafiają nie moge zawsze trafi sie jeden który nafeeduje i przegram.. jezeli mial by ktos czas mi pomóc np zagrali bysmy jakie duo i pomóc mi wykierować byłym bardzo wdzieczny , i zawsze moge sie odplacic jakims psc albo RP :)

Opublikowano

za przeproszeniem jesteś po prostu słaby i jak tak myślisz że ciągle przegrywasz przez noob team to nie gra dla ciebie

i ściągnij sobie bol'a zastanów się nad swoją grą bo siedzisz w tym silverku to tylko przez twoją głupote i brak myślenia.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Ja siedzę w goldzie, bo ciągle ktoś robi sobie jaja :P

Np. ostatni mecz braum i jinx w jungli, a Ez na adc. Wszystko da się wygrać, no ale bez przesady ;p

Opublikowano

po prostu nie umiem wykierować tego sam , mainuje adc lub top i mam caly match history na + nigdy nie nafeedowalem na swoim lane jezeli juz to inni , masz racje jestem za słaby zeby sam to wykierować . Mam 248 rankedów wygranych a 350 przegranych taki slaby mmr ze po prostu nikt lepszy mi sie nie trafia , jezeli po prostu ktos ma duzo czasu i zagra ze mna jakies duo to bede wdzieczny niczego innego nie oczekuje to tylko gra funn :) 

Ps. nie gram na bolu na prywatnym koncie za duzo czasu , pracy i hajsu poszło na to konto zeby było zablokowane .

Opublikowano

Jedna osoba feeduje.. Tak jest wszędzie :D Ale wiesz on feeduje to postaraj się sam nafeedować i dasz radę carrować team :) Przecież skoro w enemy jest ktoś kto boostuje to przecież on najpierw sam na siebie działa a później na drużyne ;) Tego nie przejdziesz musisz zacząć grać drużynowo i przede wszystkim myśleć bez tego pozostaniesz w silverku przez długi okres czasu ;p

Opublikowano

czeka mnie jeszcze długa droga bo na serio są same boostowane konta 30 min przegrałem gre dlatego ze jinx na bocie z threshem nafeedowali ez i leona , jinx 0/21 to na serio nie da sie wykierować albo lucian w jungli mi sie trafia.. sam znam duzo osób co dawali do boostu te pierwsze 10 gier i potem spadali z golda do silvera i potem mam takich idiotów w grze ..

Opublikowano

jak uwazasz ze jestes dobry i zaslugujesz na cos wiecej to pickuj mida jungle, z mida roamuj, na jungli bierz picki ktore maja op ganki, zostawiaj kille innym

jeden dobry roam na bota oddanie 2 killi adc i oni robia juz potem miazge tam

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

miałem juz problem bo ktos mi ukradł konto pewnie to mój błąd i odzyskałem , ale riot napisał ze widzieli inne ip niz moje i powiedzieli ze to grozi zablokowaniem konto boostowanie a ja po prostu dawalem zagrac koledze bo zawsze mam najnowsze champy i teraz boje sie boostowac :D

Specjalista
Opublikowano

ostatnio gram normala, patrzę mam w teamie lee sina diamond no to izi jak j*****e, jego staty 0/9 :v Jeśli chodzi o rankedy to w silv na razie tylko trolle ;p 

Opublikowano

czy tylko ja mam te szczescie i na rankedach moze kilka razy tylko spotkalam typowego trolla? feederzy sa, afki tez, ale rzadko ktos pierdoli gre z premedytacja

z okazji swiat zycze wam wiecej szczescia w dobieraniu ziomkow do teamu :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

I know what do you feel bro. Zacznij grozić śmiercią i że ich znajdziesz a sie zamkną. Potwierdzone info.

Graj jungle i keruj tych bezmózgów a na końcu gry reportuj te ścierwa, najlepsze jest to że przegrałem raz promo do golda przez zasr**** casiopeie na bolu, tak sie wkur**** że napisałem do riotu a po tyg nie miała żadnych gier , po kilku miechach nadal  to konto jest nieaktywne :> Nie graj na bolu bo skończysz tak jak to ścierwo które zgłosiłem - ban

Jak ktoś Cie wkur**** to przekonuj innych do reportowania go , w enemy team był polaczek co grał vayne jechał 10/2 śmiał się z nas to ja namówiłem moj team na 5x report i prosze restricta dostał po meczu :D 

Taka gra , tylu debili, bardziej jest to gra hazardowa bo team to loteria ;>

Opublikowano

miałem juz problem bo ktos mi ukradł konto pewnie to mój błąd i odzyskałem , ale riot napisał ze widzieli inne ip niz moje i powiedzieli ze to grozi zablokowaniem konto boostowanie a ja po prostu dawalem zagrac koledze bo zawsze mam najnowsze champy i teraz boje sie boostowac :D

Hahahaha. Funny joke. Ja miałem zrobione ponad 100 ref z innego ip a jakoś normalnie odzyskałem konto :)

Opublikowano

To jak ktoś feeduje to ty staraj się jeszcze bardziej Farmić. Farma to podstawa, bo jak ktoś ma 6 kili i 50 CS'ów a ty masz 2 kille i 200+ Farmy to i tak jesteś do przodu xD.

PS: Graj takim championami, którymi czujesz się pewnie oraz wiesz, że umiesz go ogarnąć w 100 %, bo jak grasz powiedzmy Takim Lucianem - Nie wiem co budować, jak użyć passywki itp to lepiej nie graj Rankedów ;)

Pamiętaj -> League of Legends to Tylko gra, którą trzeba potraktować jak zabawę. Chyba, że jesteś chory psychicznie i Lol'a traktujesz jak życie ;3

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Hahahaha. Funny joke. Ja miałem zrobione ponad 100 ref z innego ip a jakoś normalnie odzyskałem konto :)

hmm u mnie tez nie bylo problemów ale wiedza ze mieszkam za granicą i znaja moje ip i jezeli ktos inny bedzie gral rankedy z polskim IP a ktos z za granicy normale to chyba domysla sie ze to boost i zawieszą mi konto...

Opublikowano

Ktoś mi kiedyś powiedział, że 1 kill to ok. 25 farmy. Farma jest jedną z najważniejszych rzeczy w grze, ale nie podstawą. Daj wyboostować np. do golda i jak spadniesz to znaczy, że poprostu jesteś słaby. Tyle.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Ktoś mi kiedyś powiedział, że 1 kill to ok. 25 farmy. Farma jest jedną z najważniejszych rzeczy w grze, ale nie podstawą. Daj wyboostować np. do golda i jak spadniesz to znaczy, że poprostu jesteś słaby. Tyle.

hmmm chetnie bym dał ale boje sie ze mi zawieszą te konto .. ;/

Opublikowano

Powiedzmy, iż dostaje się 250 Golda za Killa bez Asysty nikogo.

1 Minion to 19 G

13 Minionów * 19G = 250 Golda ( Dokładnie 247)

Nie wliczając tych " Dużych" Minionów, który daje 49 Golda

Big Minion = 3 Małe

Teoretycznie wychodzi, że 10-15 Minionów jest to 1 Kill. Więc radzę się zastanowić nad Farmą, niż ryzykować np. Pod Turretem kogoś zabić za te 200 golda. Lepiej Pofarmić i nie dać nafeedować enemy ^^

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

czytając twój post już wiedzę dla czego siedzisz tak nisko. Piszesz że powodem twojej przegranej jest słaby team a to myślenie brązow. Jesli chcesz dojść dalej zacznij myśleć co mogłem więcej zrobić żeby to wygrac albo zamiast myśleć dla czego przydziela ci feederow zacznij myśleć jak co mogles zrobić zeby mu pomóc. to gra teamowa uzalajac się nad tramem nigdzie nie dojdziesz zacznij grać drużynowo to i dywizje zaczną rosnąć. pozdrawiam plat I support

spróbuj kiedyś zagrać parę meczy pod kda tak zeby nie zginać. mi to pomogło bo wczesniej byłem zbyt greedy.

Opublikowano

Piszecie, że LoL to gra teamowa... Ok, zgadzam się. Tylko jak ja mam to wytłumaczyć kretynom? Wbijam na ganka, udało się, koleś padł. Co z tego? Dostaje reporta, bo to ja wziąłem killa, a nie toplaner np... Starasz się pomóc gościowi, piszesz by przestał pushować tak mocno, by np. dało się zgankować. Reakcja? "F**k off", a potem 3 ganki przeciwnego junglera i po topie :)

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...