Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping rośnie i nie spada.

xtray5050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z CS:GO. Otóż gdy wchodze do gry, rozpoczne mecz to automatycznie ping mi rośnie z 50 do 800, że nie da się nic zrobić, a gdy zminimalizuje gre do paska, odczekam chwile i znow wejde, to 3 sekundy i to samo. ping 50 nagle skacze 800+. Gdy mam ten ping 800 w CS:GO, wszedlem na speedtest i tam normalnie 10mb/s 50 pingu. Tak samo w cmd podczas pingowania jakiejś stronki, ping 50 nic nie skacze. To wszystko sprawdzalem podczas gdy w cs;go mialem ping 800. Postanowiłem wykluczyć winę internetu, a komputer też odpada, bo wczoraj został zrobiony format. Nie mam bladego pojęcia co się mogło stać, z góry dziękuje. vvv

Opublikowano

Wifi mam dobre, z tym nie ma problemów, nic nie tnie. Wczoraj dopiero pierwszy raz odpalilem cs'a wiec wytłumacze to tak : klikam graj-wybieram sobie tryb uproszczony, jakies tam mapy i zaczynam, szuka mi serwera i na każdym jest to samo... ping 50 rośnie 800+ bez przerwy. Próbowałem kilka razy, o roznych porach.

Firewall nie blokuje, bo nawet nie mam. A zapora systemu windows wylaczona tez nic nie daje

Opublikowano

Wedlug mnie wlasciciel serwera polecial zeby bylo taniej i kupil serwery za granica przez co jest duzy ping.

Sprobuj pochodzic po innych serwerowniach polskich, jak nie pomoze to bedziemy dalej mysleli :)

Opublikowano

Właśnie mój kolega, który ze mną grał miał normalny ping, jak i również inni gracze : /

A macie taki sam internet ?

PS ref robi się co 24h.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nie ;-; on ma radiówke, ja światłowód. Widzę tutaj same spece na forumie :) Krótko, zwięźle - jestem w grze ping rosnie do 1300, minimalizuje do traya to spada do 50. Ping na ts3 pozostaje niezmienny.

Opublikowano

Na polskich serwerach też tak masz ? 

Wejdź na jakiś w społeczności

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...