Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włączenie mt2 pl

Evasive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, a mianowicie po włączeniu metina2 PL pokazują mi się tylko ostatnie 5 serwerów ,50+ . Nie pokazuje mi pierwszego , drugiego itp. Wie ktoś jak to naprawić ? Próbowałem przeinstalować , nie działa.

Opublikowano

Nikt nie odpowiada na takie glupie pytania dzieciaka, ze jestes tak malo inteligentny i nie umiesz sam rozwiazywac swoich problemow. W szkole pewnie cie co roku kocom bo taki dziwny jestes.

Po to jest to forum, żeby pomagać innym. Nie każdy jest tak wspaniały jak Ty ;). Ortografią też nie grzeszysz.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Jak grzeszysz to idz sie wyspowiadaj hahahaha hahah noobek, nie pouczaj mnie bo ja wiem co mozna a co nie, i nie pozwalam sie takim dzieciakom wypowiadac na forum, i pytac o pierdoly zamiast konkretnie 

Opublikowano

Jak grzeszysz to idz sie wyspowiadaj hahahaha hahah noobek, nie pouczaj mnie bo ja wiem co mozna a co nie, i nie pozwalam sie takim dzieciakom wypowiadac na forum, i pytac o pierdoly zamiast konkretnie 

Ten dzial jest do tego aby pomagac innym.

Lepiej badz grzeczny bo mikolaj do ciebie nie przyjdzie, chyba ze ci slownik przyniesie.

Opublikowano

Ogarnij lepiej dupe.To forum jest od pomocy innym ,a nie czytania takich pierdół jakie ty piszesz.Ten ''2002'' w nicku to zgaduje twój rok urodzenia.W takim razie jakim prawem nazywasz autora od dzieci.Zgaduje prawem głupoty.

A co do tematu.Tutaj:

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-og%C5%82oszenia/board2213-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/2564489-fuzja-serwer%C3%B3w-metin2-pl/

Możesz się dowiedzieć jak nazywa się twój dawny serwer.Fuzja była dosyć dawno,poczytaj na forum o tym.Może się zdarzyć,że zmienili nick postaci,bo miałeś 2 takie same na 2 serwerach.A zresztą,wszystko w linku na górze  ;)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Popieram przedmówcę, osoba z tagiem 2002 w nicku , dodatkowo dysponująca takim zróżnicowanym zasobem słów i taką ortografią wiele lat mieć nie może. Na dodatek wypowiada się o kimś .. Kto takim ludziom internet daje xD

Za pomoc serdecznie dziękuję. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...