Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Dźwiekowa do cs:go

Gość edzio2678

Rekomendowane odpowiedzi

Gość edzio2678
Opublikowano

Witam. Jestem już no wyżej niż początkującym graczem cs:go. Niedawno kupiłem słuchawki SteelSeries Siberia V2. Gra mi się na nich dość dobrze lecz czasem dźwięki kroków mi się ze sobą zlewają i nie jestem w stanie określić położenia przeciwników. Gram na zintegrowanej karcie dźwiękowej. I moje pytanie jest takie. Czy to przez karte dźwiękowa mam te problemy? Jeżeli tak to czy ten model byłby dobry: http://www.ceneo.pl/13197342

Opublikowano

Byl by, ale po co przeplacac? Kup sobie prodigy CUBE i bd zadowolony. Nie jestem przekonany czy karta pomoze ym sluchawka, ogolnie masz tam karte dz na usb, przetestuj sobie ja.

graphic.png
Opublikowano

Nie wiem czy jest sens wydawać tyle na kartę dźwiękową jak można kupić taniej słuchawki z usb (kartą dź) :) Ale jak już to jak kolega wyżej napisał kup sobie jakąś tańszą na usb albo coś :)

Gość edzio2678
Opublikowano

Ale czy karta na usb też będzie dobra? Chyba lepsze są na PCI-E...

Opublikowano

Nie zawsze, w tym przypadku masz możliwość wymiany Opamp'a co daje Ci wielkiego + bo możesz zmieniać sobie dźwięk. Więcej/mniej basu, więcej/mniej wysokich tonów, zwiększać sobie scenę słuchawek etc.

IMO dałeś dupy kupując SS v2 ale to moje zdanie.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...