Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Falcon czy nie?

BloodMomomilk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz , mam pytanie co do wrót grupowych ... czy opłaca sie robic? w sęsie znam takich co zrobia je i znowu wskakuja.. i '' Bugują'' jakos Falcona że nie ma kolo niego tych malych gowien. więc chcialbym wiedziec czy na zarobek Urki jest dobre np. 2-3 x pod rząd zrobic takie wrota :D

..:Info o Koncie:..

- Ageis 18 lvl

- 8 irków ( 3-4 lvl ) ( 2 Havocki )

- Pet + kamikaze

- 21pp

- full Elite ( 1lf-4 )

- 340k Sepro

Opłaca się takim kontem robic Grupowe samemu? :D

2171114618649131505868.png

KLIKNIJ W OBRAZEK, i ZAGRAJ!

Opublikowano

O to nice , bo zbieram na serce :D a poziej ulepszanie dronów :P

to sie śpiesz,bo plotki chodzą ,ze bp od nowego roku zmiany bedzie wprowadzac w LoW... o.O Wesołych

Opublikowano

O to nice , bo zbieram na serce :D a poziej ulepszanie dronów :P

najpierw zetki zrób żeby havo i zeusa mieć , potem bierz się za ulepszanie dronów 

Opublikowano

najpierw zetki zrób żeby havo i zeusa mieć , potem bierz się za ulepszanie dronów 

lepiej ulepszyc drony przed zetami;p duzo taniej bedzie mial 6% dmg i 15% oslony na dronach niz te 10% dmg z havo

Opublikowano

hehe ludzie po 20 falkonów dziennie robia :D słyszałam plotki ze WieDieTogether z pl2 to ponad 200 w 1 dzien zrobił .. :D

Moze nie ponad 200 ;) Ale ok 100-200 :> 

Daniel już LoW'y robił nawet jak nie bugował się falcon ;) Pamiętam bo tez jakos rok temu je biłem :)

A co do tematu, oczywiście, że tym kontem opłaca się robić lowy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...