Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer pvp wybrać?

Achinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Welcome again. Chcę zacząć przygodę z tibia, ale newiem, jaki serwer wybrać!! Oto moje małe wymagania, które takowy serwer musi przestrzegać:

-PvP

-tanie cc na allegro

-jak najmniej ludzi (max 200online w szczytowych godzinach)

-brak lagów

-miła atmosfera :)

League-of-Legends-Clear-Background-Logo-

Opublikowano

Welcome again. Chcę zacząć przygodę z tibia, ale newiem, jaki serwer wybrać!! Oto moje małe wymagania, które takowy serwer musi przestrzegać:

-PvP

-tanie cc na allegro

-jak najmniej ludzi (max 200online w szczytowych godzinach)

-brak lagów

-miła atmosfera :)

Kenora/Elysia, chociaż kenora jest moim zdaniem lepsza, bo to jednak ciut więcej ludzi.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Nova , serwer spełnia twoje wymagania wszystkie :) rzadko kiedy zdarzają się tam brazole , mało botów dużo osób gra ręcznie pełno ludzi typu noobki które dopiero zaczynają i całe dnie na dwarfach siedzą a ja je ubijam gram tam 2 lata i na prawdę polecam. Ludzi mało ale do pk zawsze ktoś jest chętny

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nova , serwer spełnia twoje wymagania wszystkie :) rzadko kiedy zdarzają się tam brazole , mało botów dużo osób gra ręcznie pełno ludzi typu noobki które dopiero zaczynają i całe dnie na dwarfach siedzą a ja je ubijam gram tam 2 lata i na prawdę polecam. Ludzi mało ale do pk zawsze ktoś jest chętny

Nie ma takiego serwera, teraz nazywa się Iona i jest połączeniem Novy, Titani i Lunary.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Nie ma takiego serwera, teraz nazywa się Iona i jest połączeniem Novy, Titani i Lunary.

Przepraszam powaliło mi się bo grałem na Novie i Nova mi w głowie została :D chyba mnie rozumiesz ^^

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...