Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesyłka DPD

Whx.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamówiłem sobie pewną rzecz z allegro, koleś dał paczkę kurierowi o 17 (16:58:38 Przesyłka odebrana przez Kuriera ). I kiedy mógłbym spodziewać się paczuszki u mnie? Jutro? Czy raczej w po świętach w sobotę? 

Opublikowano

Skoro dostał paczkę o 17 to prawdopodobnie dostaniesz paczkę aczkolwiek zależy to jak daleko od twojego miejsca zamieszkania została nada paczka.

Jeśli jej jutro nie dostaniesz dostaniesz dopiero w poniedziałek ponieważ kurierzy nie pracują w soboty, chyba, że na zlecenie a ta usługa kosztuje jakieś 200 zł :) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Skoro dostał paczkę o 17 to prawdopodobnie dostaniesz paczkę aczkolwiek zależy to jak daleko od twojego miejsca zamieszkania została nada paczka.

Jeśli jej jutro nie dostaniesz dostaniesz dopiero w poniedziałek ponieważ kurierzy nie pracują w soboty, chyba, że na zlecenie a ta usługa kosztuje jakieś 200 zł :)

Koleś, który wysłał do mnie paczkę mieszka prawie 600km ode mnie :> 

W statusie paczki - zlokalizuj przesyłkę nic się nie zmieniło.

2014-12-23 17:23:05 Przyjęcie przesyłki w oddziale DPD 
2014-12-23 16:58:38 Przesyłka odebrana przez Kuriera

Więc raczej paczuszkę otrzymam w poniedziałek?

Opublikowano

to chyba logiczne, nie zamawiałeś i nie  zapłaciłeś przecież za przesyłkę dostarczaną w dni wolne od pracy i świąteczne

w sumie dziś jeszcze nie ma święta a informacje na stronie aktualizują się w czasie od 6 do 12 h od zapisania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Własnie są nocami zawsze, ale przesylki do godziny 16, które zostaly wyslane, a jego zostala wyslana o 17 to lezy pewnie w magazynie dpd i teraz czeka na kurs nocny. A ze swieta są to chyba nie rozwoża.

Opublikowano

Przesyłki dzisiaj nie dostałem, status również niezmieniony 

2014-12-23 17:23:05 Przyjęcie przesyłki w oddziale DPD
2014-12-23 16:58:38 Przesyłka odebrana przez Kuriera

Więc pewnie otrzymam ją w poniedziałek lub wtorek :/

cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...