Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z nagrywaniem minecrafta ;-;

iVecti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema d; mam dysk ssd 120 gb 450/450 mam na nim zainstalowanego windowsa i gdy nagrywam na niego strasznie spadają mi fpsy do około 60, przed formatem gdy nie miałem jeszcze dysku ssd podczas nagrywania actionem miałem 80 fps ;-; próbowałem nagrywać actionem, dxtory, action. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Mozliwe ze miales inne ustawienia w Action'ie lub minecraf, pozatym jak masz zamiar nagrywac na YT to wiecej niz 60 fps'ow nikt nie zobaczy.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Mozliwe ze miales inne ustawienia w Action'ie lub minecraf, pozatym jak masz zamiar nagrywac na YT to wiecej niz 60 fps'ow nikt nie zobaczy.

typie, ja nie jestem minkroftblołek tylko pvper xD. W 120 będzie lepsze slowmo :).
Opublikowano

może twój komputer musi się przyzwyczaić do nowego sprzętu ?...

taka "magiczna" siła :) raz miałem wymienianą kartę graficzną ( poprzednia się... sama spaliła :C )

i po powrocie komputer nie dość że wolniej pracował to dosłownie wszędzie FPS spadły : /

ale teraz po 6 miesiącach jest już ok :)

może wystarczy poczekać ? : D

Opublikowano

Optifine sobie zainstaluj, Popraw opcje Actiona, zmien rendery na troche mniejsze i powinno byc okej

BIHC.PL PIĄTEK 17:00 ZAPRASZAM

Opublikowano

może twój komputer musi się przyzwyczaić do nowego sprzętu ?...

taka "magiczna" siła :) raz miałem wymienianą kartę graficzną ( poprzednia się... sama spaliła :C )

i po powrocie komputer nie dość że wolniej pracował to dosłownie wszędzie FPS spadły : /

ale teraz po 6 miesiącach jest już ok :)

może wystarczy poczekać ? : D

dobrze prawisz mordo xD np. mój kolega ma taki sam dysk 450/450 tyle, że 60gb i działa mu lepiej od mojego, ma lepszy procek, ale raczej to niewazne ;d ja bez nagrywania mam 200 fps na pentium XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...