Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-LoL.PL - Bo stabilność to podstawa! 1024 Sloty!

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Domena ts-palarni*.pl przekierowuje na ts-lola? ;p Przypadek? Nie sądzę.
Nie ładnie tak podszywać się pod inne serwery.

Ogólnie nie polecam. Nie szanuje serwerów które reklamują się na innych lub podszywają się pod nie  :)

Opublikowano

Domena ts-palarni*.pl przekierowuje na ts-lola? ;p Przypadek? Nie sądzę.

Nie ładnie tak podszywać się pod inne serwery.

Ogólnie nie polecam. Nie szanuje serwerów które reklamują się na innych lub podszywają się pod nie  :)

Ogólnie to jest wolny rynek, a że ktoś podpiął domene to nie nasza wina. My jesteśmy na rynku od 2010r. Wcześniej pod nazwą yourspeak, więc wiesz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Tak... Jakaś przypadkowa osoba kupiła sobie domenę bardzo podobną do innego serwera i zupełnie przypadkiem z dobroci serca podpięła ją pod twój serwer

Co do wolnego rynku to fakt ale jest to po prostu nie w porządku.

Opublikowano

Hehe, surek zawiodłem się na tobie, z tą domeną to już przegięcie, myślałem że ts-lol jest uczciwym serwerem, a jednak nawet ty grasz nieczysto szkoda, nie polecam nikomu tego serwer'a! Pozdrawiam.

Opublikowano

Hehe, surek zawiodłem się na tobie, z tą domeną to już przegięcie, myślałem że ts-lol jest uczciwym serwerem, a jednak nawet ty grasz nieczysto szkoda, nie polecam nikomu tego serwer'a! Pozdrawiam.

Panie, pan wie że Ty masz moją poprzednią domene "ts-polish" : )? To była moja domena ale mniejsza... Gram czysto nikogo nie atakujemy ani nic...

Rozumiem nie polecasz przez domeny podpięte pod serwer tak... Szczyt debilizmu...

d.png

Tak... Jakaś przypadkowa osoba kupiła sobie domenę bardzo podobną do innego serwera i zupełnie przypadkiem z dobroci serca podpięła ją pod twój serwer

Co do wolnego rynku to fakt ale jest to po prostu nie w porządku.

Jak masz jakieś pytania zapraszam na pw/gg. A nie temat zaśmiecasz :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Porządny serwer, liczba siedzących na nim użytkowników mówi sama za siebie, serdecznie polecam. ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano
Tylko dzisiaj do 24:00 rozdajemy Darmowe Kanały VIP(PREMIUM) na stałe!

Oferta dotyczy tylko poważnych klanów (20+ osóB).

Gratis dodajemy również Własną Rangę oraz profesjonalną pomoc.

Serdecznie Zapraszamy! IP:TS-LOL.PL !

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...